• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
Ja tak Joasiek przeleciałam przez mieszkanie jak burza i mam ładnie i czystko, spacer też zaliczyliśmy, Bart teraz kończy drzemkę nr 2, zaraz tylko umyje gary bo jak obiad robiłam to się nabrudziło... no i bede czekac na Ł- moze dzisiaj wyjdzie z pracy normalnie (czyt. 16-sta) :-)

No i najlepszego chłopy....... :baffled::eek:

reklama
Darunia Brawo
best1_(www.e-gify.pl).gif
nasz czerwcówkoland to nie miejsce dla reklam :tak: można było najpierw zapytać czy inne mamy nie mają nic przeciwko myślę, że inaczej byłoby to wtedy odebrane :tak:

A my dzis złapałaśmy 1 siusiu w nocniczek:-)

To juz duży postęp :tak: trzymam kciuki za kolejne rezultaty w nocniczkowaniu
best10_(www.e-gify.pl).gif

a my dzis chyba na spacer nie wyjdziemy, bo na przemian słońce z gradem :baffled:

U mnie deszcz i przelotne słoneczko ale też zrezygnuję ze spaceru może w weekend się wybierzemy jak będzie ładna pogoda :tak:

Joasiek, Darunia
pogoda14.gif
dwie burze
best30_(www.e-gify.pl).gif

najważniejsze, że wywialo nieporządek
best41_(www.e-gify.pl).gif

Wszystkiego Najlepszego dla Natalki i Antosia.!!!

Witam i o samopoczucie pytam :-) a tak powaznie -
u nas wszystko Ok, dzisiaj mało sie udzielałam na BB bo mój Fabio siedzi na kompie i gra w Scooby Doo( dostał od kolegi grę)
Faktycznie dzisiaj Dzień Mężczyzny - dlatego z tej okazji dzisiaj chłopaków zabieramy na lody ( tzn my dziewczyny Ja i Nadina ):-D

Miłego Popołudnia!!!

No i nie pojechałam na aerobic, bo nasz złom nie ruszył:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
koło zablokowane i dupa... nie kreci się:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
I musze siedziec w domu, zaraz wkakuje na rowerek i robie brzuszki, bo musze odreagowac!!!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Czesc dziewczynki:-)

Bylysmy na spacerku pogoda super,wrocilam do domu i zaczelam kwiatki przesadzac(teraz tak ladnie i swiezo wygladaja)no obiad nic nie mialam,ale to u mnie normalne;-)teraz slucham muzyki:tak:

Milego wieczorku:-)

Biedna Daruniaaa... ja też nie cierpię czekać !!! :-D:-)

Wrócił! W koncu!!!! :-) Właśnie Barta kąpie, a ja mogę odetchnąc!

AAA! nie pochwaliłam się Wam, znalazłam fajną, badzo dobrą i TANIĄ krawcowa blok za miom, rewelacyjnie wszystko robi, az Ł zobaczył jak mi spodnie zrobiła (miałam tak poprzecierane między nogami że szok, ale tak uwielbiam te spodnie że zaniosłam jej a ona je tak zrobiła, że wyglądają jak nowe!!!!!) No i właśnie odebrałam od niej 2 pary sopdni Ł za 15 zł- suuuuper, ale jestem zadowolona! ;-)

Dobrze, że dzisiaj tasiemiec- trochę sobie odpłynę od tej rzeczywistosci :-):baffled:

reklama
Darunia... doczekałaś się:confused:;-) ale pomysl, ze juz w czwartek jedziesz w rodzinne strony, to pewnie humor odrazu lepsze;-)

A ja własnie połozyłam Paulinke spac, pewnie juz spi, bo cos cicho:-p
Pojezdziłam 45 minut na rowerku, a teraz ide jeszcze pocwiczyc miesnie brzuszka i pupy:tak: Musze se odbić to, ze nie pojechałam;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry