• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam się jak zwykle wieczorem:-)

Najlepsze życzenia dla Natalki i Antosia z okazji 9 miesięcy:tak:.

U nas dzień udany. Rehabilitacja, potem do brata. Po południu ogarnęłam mieszkanie, gotowanie itp. Jestem zmęczona ale zadowolona:tak:.
Podziwiam Was, że macie taką mobilizację do ćwiczeń. Mi do samodzielnego ćwiczenia w domu ciężko się zabrać. Co innego aerobik :blink:. Był taki czas kiedy chodziłam 3 razy w tygodniu i to uwielbiałam:tak:. Teraz też mam straszną ochotę pójść ale na razie nie mam co zrobić z małym:dry:.

Spokojnej nocy!

Dziewczyny a próbowałyście tego Dieta South Beach (Plaż Południa) wiem z innego wątku że skuteczna:tak: a najlepsze jest to że z ciekawości poczytałam i okazuje się że ja całe życie ją stosuję bo przy celiace nie jem chleba kasz makaronu itp:-D
Dlatego chętnie nasze kilogramy przyjmiesz :-D :-D :-D
Ja niestety bez chlebka i makaronu żyć nie mogę :zawstydzona/y: o nabiale nie wspomnę :-p a ser żółty (najbardziej kaloryczny) kocham! :sorry2:
Pozostają tylko ćwiczonka!!! ;-)

Witajcie. Ja dopiero teraz. Rano nie mialam kiedy usiąść prawdę mówiąc to nie miałam siły. Kubalo dał mi znów w nocy popalić. Od 1,30 do 6 spałam po 10-15 min i pół godziny usypiania Kuby:szok: Myślałam, że może za to rano pośpi dłużej a on jak na złość 7,15 pobudka. Nie miałam siły na nic. Wieczorkiem tylko aerobik ale bez większych chęci poszlam i w sumie opierdzielalam się jak tylko moglam:wściekła/y:

Najlepsze życzonka dla Antosia i Natalcii:-):-):-)

Dzieewczyny trzymam kciuki za wytrwałość w ćwiczeniach. Ja też bym chciala jeszcze w domku poćwiczyć ale jakoś wychodzi mi to przez pierwszych kilka dni, a potem totalna klapa

Zuzkus dziekuje za ta dietke poczytalam i mi sie bardzo podoba napewno sprobuje tylko jutro mam na obiad truskawki jak je zjem to zaczynam bardzo jestem ciekawa rezultatow;-)

najgorsze w tej diecie bo bardzo rygorystyczne są 2 pierwsze tygodnie ale chudnie się 4-6 kg, potem trzeba tylko utrzymać wagę:tak:

ZUZKUS jesteś wiellllka !!! DZIĘKUJE -
028.gif
Pomogło !! Tylko w głowe zachodze dlaczego tak się stało - czyżby to moja Natalka jakims cudem zmieniła wielkośc czcinki waląc w klawiature i przyciskającco się da...???
031.gif

mam starsze dzieci to już się nauczyłam bo nie raz mam coś poprzestawiane:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry