marlena nad
:)
Zuzkus dziekuje za ta dietke poczytalam i mi sie bardzo podoba napewno sprobuje tylko jutro mam na obiad truskawki jak je zjem to zaczynam bardzo jestem ciekawa rezultatow;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
.
. Był taki czas kiedy chodziłam 3 razy w tygodniu i to uwielbiałam
. Teraz też mam straszną ochotę pójść ale na razie nie mam co zrobić z małym
.
Dlatego chętnie nasze kilogramy przyjmieszDziewczyny a próbowałyście tego Dieta South Beach (Plaż Południa) wiem z innego wątku że skutecznaa najlepsze jest to że z ciekawości poczytałam i okazuje się że ja całe życie ją stosuję bo przy celiace nie jem chleba kasz makaronu itp
![]()

o nabiale nie wspomnę
a ser żółty (najbardziej kaloryczny) kocham! 
Myślałam, że może za to rano pośpi dłużej a on jak na złość 7,15 pobudka. Nie miałam siły na nic. Wieczorkiem tylko aerobik ale bez większych chęci poszlam i w sumie opierdzielalam się jak tylko moglam
Joan-na,ale ten brat ma dobrze z Toba![]()
Tak
;-)Ja też na tym korzystam, nie nudze się i nareszcie mamy czas sobie pogadać. Krzyś poskacze wujkowi po brzuchu a ja w tym czasie obiadek i takie tam
. Jutro też jedziemy:-)Zuzkus dziekuje za ta dietke poczytalam i mi sie bardzo podoba napewno sprobuje tylko jutro mam na obiad truskawki jak je zjem to zaczynam bardzo jestem ciekawa rezultatow;-)

ZUZKUS jesteś wiellllka !!! DZIĘKUJE -Pomogło !! Tylko w głowe zachodze dlaczego tak się stało - czyżby to moja Natalka jakims cudem zmieniła wielkośc czcinki waląc w klawiature i przyciskającco się da...???![]()
![]()