Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To na pewno Twopja Natalacia. Moj Wojtek notorycznie zmienia trzcionke i jest albo olbrzymia albo mikroskopijna. Nie wiem jak on to robi ale robiZUZKUS jesteś wiellllka !!! DZIĘKUJE -Pomogło !! Tylko w głowe zachodze dlaczego tak się stało - czyżby to moja Natalka jakims cudem zmieniła wielkośc czcinki waląc w klawiature i przyciskającco się da...???![]()
![]()

Dziewczyny a próbowałyście tego Dieta South Beach (Plaż Południa) wiem z innego wątku że skutecznaa najlepsze jest to że z ciekawości poczytałam i okazuje się że ja całe życie ją stosuję bo przy celiace nie jem chleba kasz makaronu itp
![]()
ale nie trzyma diety rygorytsycznie. Dietka fajna, ale nie dla karmiących, bo prawie nie je sie nabiału 
ja sie nigdy chyba nie wyśpię
oby dzień był mniej marudny i żeby udało sie na spacerek wyskoczyć 
czemu ona zawsze z tata sie budzi

oprócz tego na pewno na rowerku pojezdze;-) i jak sie uda do w koncu wyskocze do solarium w tym tygodniu;-)
i zas w domu musimy siedziec, a miałysmy jechac do kolezanki dzis, ale niestety auto dalej stoi:-(
najgorsze to te pierwsze dni bez m a potem to się człowiek może i przyzwyczai - oby babcia dała radę

;-)mam starsze dzieci to już się nauczyłam bo nie raz mam coś poprzestawiane![]()

Moja kuzynka zleciała 10 kg w ciągu 2 tyg. a teraz 1-2 miesięcznieale nie trzyma diety rygorytsycznie. Dietka fajna, ale nie dla karmiących, bo prawie nie je sie nabiału
![]()
;-)Tak
;-)Ja też na tym korzystam, nie nudze się i nareszcie mamy czas sobie pogadać. Krzyś poskacze wujkowi po brzuchu a ja w tym czasie obiadek i takie tam
. Jutro też jedziemy:-)
:-)

widać nie tylko dzieci mamy podobne w humorkach ;-)
potem dałam cyca bo myslalam, że uśnie a ten zaczął się wiercić więc musialam już wstać odstawiłam go do lóżeczka z zabawkami a sama ogarnęlam sie trochę i wypiłam kawkę jednak na tej jednej długo nie pociągnę i zaraz robię sobie drugą
i cały odkryty
nie pamiętam, żebym go przekładała i nie czulam jak sam się wierci
dobrze, że miał welurowego ciepłego pajaca to nie zmarzł
sama zachodze jak to sie moglo stać
ogólnie to chyba mu jest za gorąco choc kaloryfer jest na minimum, w dzień wietrzę
nie wiem pewnie ma to po tatusiu - m też nie lubi jak jest za ciepło 
AAA! nie pochwaliłam się Wam, znalazłam fajną, badzo dobrą i TANIĄ krawcowa blok za miom, rewelacyjnie wszystko robi,
mam jedna ale ona nie nadaje się na szycie a potrzebuję kiecki na wrzesień bo mamy wesele stryjecznej siostry mojego mJa jakos nie potrafie się przemóc do tych ćwiczeń, kilka dni robiłam i koniec... A tak bym chciała zlecieć z 10-15 kg
jak Wy na odreagowanie stresu do ćwiczeń a ja do lodówki![]()

ja mam to samo a ostatnio miałam troche stersów i depreche więc zajadałam
Dziś mój marido wyjechał
najgorsze to te pierwsze dni bez m a potem to się człowiek może i przyzwyczai - oby babcia dała radę
co do braku m to wiem, że jest Ci smutno ale masz nas :-) niewielka pociecha ale zawsze coś
Moja kuzynka zleciała 10 kg w ciągu 2 tyg. a teraz 1-2 miesięcznieale nie trzyma diety rygorytsycznie. Dietka fajna, ale nie dla karmiących, bo prawie nie je sie nabiału
![]()
Dziś mój marido wyjechał i po pracy pędzę do babci , a potem do szkoły na zebranie - muszęsobie sama zrobić obiadnajgorsze to te pierwsze dni bez m a potem to się człowiek może i przyzwyczai - oby babcia dała radę
jak masz ochotę i czas dołącz do nas słomianych wdów https://www.babyboom.pl/forum/relacje-rodzinne-f30/slomiane-wdowy-5109/
no i oczywiście już ma katar
:-);-)