• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
ZUZKUS jesteś wiellllka !!! DZIĘKUJE -
028.gif
Pomogło !! Tylko w głowe zachodze dlaczego tak się stało - czyżby to moja Natalka jakims cudem zmieniła wielkośc czcinki waląc w klawiature i przyciskającco się da...???
031.gif
To na pewno Twopja Natalacia. Moj Wojtek notorycznie zmienia trzcionke i jest albo olbrzymia albo mikroskopijna. Nie wiem jak on to robi ale robi
Agusia widze ze ty wczoraj mialas taka noc jak ja . A jak dzisiejsza?
Witajcie u nas dzisiaj noc o niebo lepsza Zapowiadala sie bardzo zle bo Wojjtek do 24 budzil sie co 10-20 min ale pozniej jak usnal to o 3 jedzenia i do rana. . Mam dzisiaj w planach spacer ale nie wiem jak to wyjdzie na razie mgla taka ze swiata nie widac.

O rozpisałyście sie wieczorkiem :szok:

Dziewczyny a próbowałyście tego Dieta South Beach (Plaż Południa) wiem z innego wątku że skuteczna:tak: a najlepsze jest to że z ciekawości poczytałam i okazuje się że ja całe życie ją stosuję bo przy celiace nie jem chleba kasz makaronu itp:-D

Moja kuzynka zleciała 10 kg w ciągu 2 tyg. a teraz 1-2 miesięcznie :tak: ale nie trzyma diety rygorytsycznie. Dietka fajna, ale nie dla karmiących, bo prawie nie je sie nabiału :dry:

U nas nocka znów wiercąca i pobudka po 5 :baffled: ja sie nigdy chyba nie wyśpię :dry: oby dzień był mniej marudny i żeby udało sie na spacerek wyskoczyć :sorry2:

miłego dnia

witajcie

U mnie pobudka po północy, ale tylko na ułozenie małej, bo jej chyba niewygodnie było i spała do 6:zawstydzona/y: czemu ona zawsze z tata sie budzi:wściekła/y::-p
Teraz siedzi w kojcu i sie bawi, a ja zjadłam własnie sniadanko i pije sobie kawke:tak:

Ja poczytałam dokładnie o tej 6 weidera i biore sie od dzis za to:tak: oprócz tego na pewno na rowerku pojezdze;-) i jak sie uda do w koncu wyskocze do solarium w tym tygodniu;-)

U nas pogoda okropna, deszcz pada i mokro strasznie:zawstydzona/y: i zas w domu musimy siedziec, a miałysmy jechac do kolezanki dzis, ale niestety auto dalej stoi:-(

Miłego dnia zycze :-)

Witam z rana - ale dziś korki w Warszawie - szok :-)
Byłam trochę na Bemowie - kierowca próbował ominąć korek ale wszędzie było tłoczno.
Dziś mój marido wyjechał i po pracy pędzę do babci , a potem do szkoły na zebranie - muszęsobie sama zrobić obiad :szok:najgorsze to te pierwsze dni bez m a potem to się człowiek może i przyzwyczai - oby babcia dała radę

Dzien dobry babeczki:-):-D

nocka super,ja juz wzielam prysznic,popijam soczek bo kawke juz skonczylam i rozgladam sie za jakims sniadankiem:-D

Milego dzionka laseczki:-D;-)

mam starsze dzieci to już się nauczyłam bo nie raz mam coś poprzestawiane:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

Moja kuzynka zleciała 10 kg w ciągu 2 tyg. a teraz 1-2 miesięcznie :tak: ale nie trzyma diety rygorytsycznie. Dietka fajna, ale nie dla karmiących, bo prawie nie je sie nabiału :dry:

no takich rezultatow oczekuje:-D;-)
od jutra zaczynam ta dieta wydaje sie bardzo latwa jak dla mnie bo ja nie jadam wielu produktow,naprawde wielu,wielu...tylko mieska rez nie no,ale zakupie moze dzisiaj jakies piersiaczki;-)

:zawstydzona/y:Tak:zawstydzona/y:;-)Ja też na tym korzystam, nie nudze się i nareszcie mamy czas sobie pogadać. Krzyś poskacze wujkowi po brzuchu a ja w tym czasie obiadek i takie tam:tak:. Jutro też jedziemy:-)

ehhh...ci nasi bracia,ja tez ze swoim mam bardzo dobry kontakt:tak::-)

Ostatnia edycja:
Witajcie!

U nas nocka ok, Bart obudził się po 6, a teraz właśnie mi zasnął- a więc mam chwilkę spokoju i musze isc wyprostowac kłaki, rano umyłam a teraz jak już suche to porażka- troche za dużo ściełam je i musze je prostowac bo wyglądam jakby mnie piorun trzasnął...

Musze się też zabierac powoli za pakowanie, bo jutro wyjeżdżam!!! JUPIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! ale się cieszę!!! ;-):-)

Miłego dnia!!!! A ta dirta bardzo mnie zciekawiła.... hmmmm :-p:tak:

Dzień doberek:-) wszystkim. U nas za oknem szaro i ponuro i zapewne niedługo zacznie padać.

Asiowo wytrwałości życże przy ćwiczeniach ja też zbieram się do tej 6 weidera, ale coś mi nie idzie. Chyba muszę się zmobilizować:-)

Magdalenkakol fajnie, że nockę miałaś lepszą. U mnie odrobinę lepiej ale nie za ciekawie. Do 24.30 spał pięknie. A potem jak się obudził to usypiał 1.5 godz. zasnął na kolejne 1,5 i znów pobudka wypił herbatkę i budził się prawie co godz. Tyle, że szybciej zasypiał. M wygoniłam do Kacpra i rozłożylam łóżeczko turystyczne, bo ze mną to mogłabym zapomnieć żeby usnął. I tym oto sposobem M z Kacperskim się chociaż wyspali.

Witajcie!
Jasio usnął 20 min temu więc mam chwilkę na BB poczytałam i widzę, że znów temat diet na tapecie ;-) podziwiam dziewczyny i troche zazdroszczę bo gdybym nie karmiła to od razu jakąs bym zastosowała a do ćwiczeń to mam ten sam zapal co Mata :rofl2: widać nie tylko dzieci mamy podobne w humorkach ;-)
Nocka z 10 pobudkami wstałam o 6.30 nieprzytomna a mały zaczął stękać więc go chyc na nocnik i kupa po 10 min zrobiona :-p potem dałam cyca bo myslalam, że uśnie a ten zaczął się wiercić więc musialam już wstać odstawiłam go do lóżeczka z zabawkami a sama ogarnęlam sie trochę i wypiłam kawkę jednak na tej jednej długo nie pociągnę i zaraz robię sobie drugą
17.gif

co do nocy to ok 4 obudziłam się i patrze a maly zamiast spać główką do mnie to widzę nogi :szok: i cały odkryty :szok: nie pamiętam, żebym go przekładała i nie czulam jak sam się wierci :no: dobrze, że miał welurowego ciepłego pajaca to nie zmarzł:tak: sama zachodze jak to sie moglo stać :confused: ogólnie to chyba mu jest za gorąco choc kaloryfer jest na minimum, w dzień wietrzę :confused: nie wiem pewnie ma to po tatusiu - m też nie lubi jak jest za ciepło :tak:

AAA! nie pochwaliłam się Wam, znalazłam fajną, badzo dobrą i TANIĄ krawcowa blok za miom, rewelacyjnie wszystko robi,

Super !!! Oj mi tez przydałaby się taka krawcowa :tak: mam jedna ale ona nie nadaje się na szycie a potrzebuję kiecki na wrzesień bo mamy wesele stryjecznej siostry mojego m

Ja jakos nie potrafie się przemóc do tych ćwiczeń, kilka dni robiłam i koniec... A tak bym chciała zlecieć z 10-15 kg
jak Wy na odreagowanie stresu do ćwiczeń a ja do lodówki :zawstydzona/y:
:-D:-D:-D ja mam to samo a ostatnio miałam troche stersów i depreche więc zajadałam
25.gif
25.gif
25.gif
:zawstydzona/y:

Dziś mój marido wyjechał
najgorsze to te pierwsze dni bez m a potem to się człowiek może i przyzwyczai - oby babcia dała radę

Musi kochana, nie ma wyjścia a TY sie nie przejmuj masz cudowne córeczki a babcia z tak słodką Oleńka z pewnością sobie poradzi :tak: co do braku m to wiem, że jest Ci smutno ale masz nas :-) niewielka pociecha ale zawsze coś :rofl2:

miłego dnia babeczki
milosne26_(www.e-gify.pl).gif
zwierzeta38_(www.e-gify.pl).gif

reklama

bo w tej diecie tylko 2 tygodnie są rygorystyczne a potem możesz już coraz więcej. Co do nabiału zgoda...ja o tej diecie to wiem tyle co mówią dziewczyny i co przeczytałam...bo ja sama poprostu ze względów zdrowotnych nie jem glutenu
na BB też jest o tej diecie wątek https://www.babyboom.pl/forum/diety-diety-f35/dieta-south-beach-12669/

Dziś mój marido wyjechał i po pracy pędzę do babci , a potem do szkoły na zebranie - muszęsobie sama zrobić obiad :szok:najgorsze to te pierwsze dni bez m a potem to się człowiek może i przyzwyczai - oby babcia dała radę

oj znam ten ból:tak: jak masz ochotę i czas dołącz do nas słomianych wdów https://www.babyboom.pl/forum/relacje-rodzinne-f30/slomiane-wdowy-5109/

a ja witam z rana...noc u nas niespecjalna--->zębów ciąg dalszy, do tego go wysypało pojęcia nie mam z czego...chyba że starszaki go czymś nakarmiły:dry: no i oczywiście już ma katar:baffled:

pozdrawiam!

Aniknulka kawa dla Ciebie...inne też zapraszam:tak::-);-)
ChomikImage.aspx

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry