• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bbakania śliczny dywanik

Ja niestety nie mogę urządzić Nadii pokoju, ponieważ Fabian ma swój a my sypialnię a Nadia z nami, może za jakiś czas jak sytuacja sie poprawi to pomyślimy o budowie domu i wtedy Nadusia będzie miała swoj pokoik.
Dzisiaj pogoda mnie wkurza na maxa, wyszłam z Nadusią na dwór to za jakąs chwilę zaczał tak padać grad,że poszlam do domu. Dosłownie 15 minut i słoneczko ale już nie mialam ochoty na kolejne ubieranko itd...
Jakaś dzisiaj senna jestem, wypiłam dwie kawki i nadal mnie muli..:-(

reklama
Dostałam @ fuck........... :dry:
Współczuję :-( i mimo tego życzę udanego wyjazdu :tak: pewnie się już spakowałaś ;-)

A ja mam znów babskie spotkanko. Do ANtka przychodzi Antosia, Adaś i Marceli dzieci mam z BB z wątku Olsztyńskie mamy. Pozdrawiamy.

Życzę udanego spotkania ;-)

Bbakania dywaniki śliczne, bardzo ładnie urządziłaś pokoik Natalki
bravo.gif

ja jak wrócę do pracy to zamierzam na jesieni zmienic meble i dywan w pokoju małego i zrobić taki bardziej przytulny i dziecinny

Joasiek czekam na fotki nowej szafy rzeczywiście będziesz miała pracowite popołudnie ale liczy się efekt końcowy
emot100.gif

My byliśmy na spacerku od 11.30 do 13.30 słoneczko przepięknie świeciło i zachęciło mnie do wyjścia (miałam do weekendu się wstrzymać) jednak się skusiłam :rofl2: Jasio dotleniony, wyspany spał 1,5 godz :szok: szkoda, że w domu nie ma takiej weny :-p

Ostatnia edycja:
No i Paulinka padła... pewnie znów góra 40 minut pospi w tym łozeczku, ale i tak cud, ze spi w łozeczku w dzien:tak:

Zaraz mój tata podjedzie zobaczyc ten nasz złom i jak go uruchomi to wieczorem musze go odstawic do mechanika:zawstydzona/y: ehh... a pozniej bedziemy sie z nim żegnać:-( Bo juz nie mamy ochoty do niego dokładać

Bbakania, sliczny dywanik i motylki tez:-)

Magdziarko, udanego spotkania:tak:

Darunia, współczuje @:zawstydzona/y:

Aniknulko, zazdroszcze takiego spacerku, u nas tez jakas pogoda zwariowana, raz swieci słonce, a za 5 minut leje:nerd:i siedzimy w domu

Jestem i ja :tak:

Szafa stoi :tak: i jestem zadowolona z efektu ;-)
Położyłam mała spać... ale czy zaśnie :confused: kto wie... tak dziwnie ma z tym spaniem ostatnio... My z dziadkiem po obiadku i wypadałoby się zabrać za układanie w nowym mebelku :zawstydzona/y: ale senna też jestem, chyba muszę się drugą kawką zmotywować ;-)No nic, idę ją zrobić i włażę do szafy :-D

Ja dzisiaj wpadlam w szla sprzatnia posprzatlam lazienke kuchnie i jeszcze mam w planach prasowanie Na jutro przeloze odkurzanie i mycie podłog Pewnie @ sie zbliza.
Bylismy tez na spacerku prawie 2 godziny i u nas nic nie padalo cmurry byly ale wszystko przeszło bokiem. teraz kawusie spijam i sie relaksuje.

Hej dziewczyny!:-)
Bbakania-piekny dywanik!:-)
Joasiek-gratuluje szafy:-)

A my z Maja mialysmy dzisiaj wizyte dwoch mam z dziecmi z tutejszego forum.Jedna musiala szybko uciekac,bo 2.5letni synek wolal do domu,ale druga (ta fryzjerka,co ostatnio)zostala dluzej.

A ja jestem cala przejeta,bo siostra M rodzi.Tzn.ma skurcze,3cm rozwarcia,ale juz dwa razy odeslali ja ze szpitala,bo skurcze na ktg za slabe.A ja bardzo boli....Biedna,meczy sie,nie moze sobie znalezc miejsca.

A ja jestem cala przejeta,bo siostra M rodzi.Tzn.ma skurcze,3cm rozwarcia,ale juz dwa razy odeslali ja ze szpitala,bo skurcze na ktg za slabe.A ja bardzo boli....Biedna,meczy sie,nie moze sobie znalezc miejsca.

Ach ta Służba Zdrowia :no: szkoda słów :angry: dziewczyna sie męczy a oni figa nie chcą pomóc już dawno powinna dostać zzo i leżeć na porodówce :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry