• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Zuzia dziękuje oj przyda się przyda :-)

Wszystkiego naj dla Limbowego Adasia
baby3.gif

i Lenki AniW z okazji 9 m-cy
baby2.gif

reklama
Hello :-)

Montują mi szafę :-D :-D :-D tylko trochę inny kolor (oj całe zamieszanie było z kolorem... szkoda pisać :baffled:) ale w sumie też jest ok :tak: Mam nadzieję, że efekt końcowy będzie mi odpowiadał :sorry2:
Oleńka spała dziś do 7, a potem jeszcze godzinkę ;-) mamusia mega wyspana :-) Dziadek na spacerku, ale już powoli wraca, obiadek już mam (rosołek z wczoraj przerobię na pomidorówkę :tak:) i w obecnej chwili się obijam :-D Ale niedługo, bo czeka mnie potem znów porządne sprzątanie i układanie w szafie :zawstydzona/y: nie ma lekko :-p Do napisania!

Dzien Dobry
Jakoś dzisiaj mam złe samopoczucie i nie mam weny do pisania.
Jak sie Nadinka obudzi idę z nią na spacerek' - napiszę poźniej
Miłego Dzionka

Bbakania świetny dywanik :tak: normalnie mnie pczarował, bo szukam czegos podonego dla małej :sorry2:
co do zdjęć na stronie internetowej fotografa.... zawsze umieszczone jest logo firmy, więc nie wydaje mi się to bardzo ryzykowne ;-) no i Natka taka cudna, że pewnie z chęcia będzie pozować :-D

Oj ja tez lubię urządzać i kombinować :-D obiecałam, że do przyszłego roku wstrzymamy się z remontem w łazience, ale tak mnie kusi, że chyba na wakacje będziemy znów miec w domu pobojowisko :sorry2: pod warunkiem, że pójdę do pracy, bo od lipca znów na jednej wypłacie :dry: ehhh kasa, kasa, kasa :rofl2:

reklama
Bardzo ładny ten dywanik- mi też przypadł do gustu :-)

U nas pogoda taka zmulona, że nic się nie chce jeszcze @ to już całkim, miałam isc z Bartem na zakupy, ale poczekam aż zaśnie i pędęm sama polece po jajka :zawstydzona/y::dry: bo nie dam rady znosic wózka z drugiego piętra z @ :dry: dobrze że sklep mam obok bloku....

Zuzia fajna stronka ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry