• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja dziś wzięłam wolne bo zakończenie roku - kupiłyśmy pani w prezencie łańcuszek i wisior z czerwonym oczkiem no i róże - każde dziecko da Pani 1 różyczkę i w ten sposób się z nia pożegnają dzieciaki

reklama
Dobrusiu, Oleńko i Dominisiu - wszystkiego najsłodszego z okazji pierwszego roczku :tak:

Jola
- niom, mogłam poczekać :-D podpuszczalskie :-p

A ja co roku nieswojo się czułam jak dostawałam czekoladki, bombonierki itp... :zawstydzona/y: Chyba jakaś dziwna jestem... :sorry2:

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Dobrusi,Olenki i Dominisia:-):-):-)

Witam z rana:-)

nocka nawet spokojna jestesmy wyspane:tak:teraz jeszcze w lozeczku siedzimy,pogoda straszna pada i wieje,a mialo byc tak ladnie

Milego dzionka:-)

Ja juz po zakupach (poszłam jak wzyscy na zakończeniu siedzą :-p ale i tak kilku niepokornych się znalazło, ale i tak nie było xle jak na rano ;-))

jej ale ze mnie gapa :zawstydzona/y:

Wszystkiego dobrego dla Dominisia i Olci z okazji pierwszych urodzinek

Dobrusia i mamusia ;-)
Mnie cos głowa boli :-( a tyle dzis jeszcze do zrobienia... lecę małej kache dać i może pójdzie kimać, a ja sobie kawkę z Wami wypiję ;-)​

reklama
Mata - daj znać, kiedy bedziesz kawke piła to też sobie zrobie kolejna :-)

Właśnie buszowałam po Wielkim Żarciu w poszukiwaniu torcika dla Oleńki :-) Bedziemy swiętować skromnie, bo tylko we trójkę... a może ktoś z rodzinki nas zaskoczy :blink: Zaraz mała dostanie drugie sniadanko i pomyslimy co dalej robic z dniem ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry