• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata... Paulinka nigdy jeszcze nie miała goraczki (odpukac):-p Nawet nie mam jak sprawdzic czy termomentr działa który jej fundlismy:tak:

Łudze sie, ze jej to samo minie..., bo tez juz nie mam pomysłu, juz chyba zrobilismy wszystko co moglismy, nawet wczoraj przyniosłam se fotel bujany do jej pokoju, zeby chociaz mi było przy niej wygodnie:-D

reklama
Cześć dziewczynki.
Kochani Dobrusiu, Oleńko i Dominiku, z okazji Waszego święta składamy jak najserdeczniejsze życzonka urodzinkowe, szczęsliwego dzieciństwa, mocy przezntów, dużo buziaków i słonka dla was perełki od wczorajszej jubilatki i jej mamy ;-);-)

Ja wreszcie byłam w tym szpitalu. Julince tak się spodobała jazda komunikacją że całą drogę przespała :-D Dostałam zwolnienie do środy, i jak do tej pory nic nie ruszy, to 24 raniutko zgłaszam się na wywołanie porodu. Śmiał się mój gino, że sobie zażyczyłam sposób wywoływania :-D u mnie cisza skurczów zero. Ale może się w to każdej chwili zmienić, ale zawsze jest ta świadomość, że 24 i tak się rozpakuję :tak: jakby się coś działo to Bbakania jest w pogotowiu i dam jej zaraz znać :tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU DLA OLI DOBRUSI I DOMINIKA!!!

picture7646.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry