Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Gdzie moja córka sie straciła...:-(
szelki chyba jej kupie, bo mała nie ma przez to w czym chodzic, dobrze, ze sa jeszcze sukienki...
50zł za msze ze zazyczyli i jeszcze za blogosławienstwo
to powiedziałam, ze nie mam wiecej... no i pewnie mała nie bedzie miec błogosławienstwa.
Mam dosc tego naszego koscioła... Nawet za wiare trzeba płacic
co innego gdybyście mogli szastac kasą na lewo i prawo... ehh... u nas ksiądz i za darmo by odprawił, organista zawsze coś fajnego zaśpiewa na koniec... no i od kiedy to za błogosławieństwo kasę się bierze
a jak z małym dzieckiem idziesz do komunii to zanim ksiądz je pobłogosławi to kasę mu dajesz?
) oj żeby malutkiej ząbki szybko odpuściły, bo Ty się podwójnie teraz męczysz...
a ja miałam tyle robić, ale sił nie mam, a do tego jeszcze ten ból głowy, coś mi sie zdaje, że migrena się zbliża, bo kawka na ten ból nie pomogła
znów będe musiała tabletki brać
no przechlapane...
Ja też od kiedy musialam zapłacić za nauki chodzę cięta na księży... zachciało mi się ślubu kościelnego... Koperte zamierzam dać po chrzcie i ślubie, planuje też odliczyć sobie te opłacone nauki
No paranoja jakaś... i gdzie jest "co łaska"?? Żeby sobie ustalali teryfikatory... wrrrr 

a potem ile dam na błogosławienstwo, a ja ze nic, bo nie mam...
i tak musiałam pozyczyc, zeby ta msze opłacic!
ja na slubie płaciłam tylko za msze 200zł... , ale tam sam ksiadz mi powiedział, ze mamy sie nie szarpac... organista chyba tez dostał jakis grosz i mój zespół w którym kiedys grałam nam zagrał

normalnie nie wiem co Ci jeszcze poradzić... u nas jak małą mocno świruje to daję cyca i jakoś kimnie się trochę