• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
:-):-):-)
bbakaniu i Joasiek witam na zamkniętym :-D

bbakania, Joasiek witamy na zamkniętym:tak::-)

Zapraszamy do gniazda os, do kamiennego kręgu, do sciany płaczu. Jednym słowem witamy na zamkniętym. Nie tak dosłownie bo czekamy na techniczne ustawienia u Administratora. Ale oficjalnie sprawa w toku:-D

Witam Basie i Asie

Basiu i Asiu zapraszamy na zamknięty:tak::tak::tak: do kręgu tajemnic i szczerości

Asiu i Basiu, witamy w naszym zamkniętym gronie!:-)

witam Asie i Basie :-)

Witajcie
Ale wczoraj znowu poszalalyscie z pisaniem .
Ja nie mam czasu na nic moze w wakacje w koncu troszke odsapne U nas zaraz bedzie lalao a ja n 8 do skzoly z Kinga a na 10 ,30 do kosixcola Moze tesciowa sie zlituje i przyjdize do Wojtka

Powitanko :-)

I jaka miła niespodzianka :-) :-) :-) Dzięki :-)
Magdziara, ja się os szalenie boję :-p

Magdalenkakol - oby do wakacji :tak:

U nas nocka jednak spokojna, nie licząc tej syreny wieczornej :zawstydzona/y: Patrzyłam jednak ale ząbka póki co nie mamy... Mała ładnie zjadła 170ml mleczka i grzecznie się bawi w łóżeczku :tak: Ja dziś mam w planach jakieś porządki, bo się trochę zaniedbałam :zawstydzona/y: Zapowiadali dziś deszcze, ale chwilowo nie pada, więc może przed poludniem jakiś spacerek...:tak: a potem jak tatuś wróci z pracy, bo musimy do naszego proboszcza pójść po zezwolenie wzięcia ślubu w innej parafii(bez tego nie spiszemy protokołu).:sorry2: No i wczoraj zamówiłam ciasta... orientujecie się czy 75zl za blache cukierniczą(60 kawałków) to dużo, czy mało?:confused:

Miłego i słonecznego dzionka :-)

Dziewczyny ale dałyście czadu wczoraj, normalnie przed chwilą wyłam ze smiechu :-D

witam z rana, po kolejnej kiepskiej nocy (ale chyba powinnam sie juz przyzwyczaić :sorry2:)
pochmurno u nas, ale dzis mam tyyyyyle do zrobienia, że aż się boję czy zdążę...
do później (pewnie zajrzę z kawką jak mała pójdzie kimać ;-))

Madziu ja też zaraz lece na zakończenie roku. Dobrze ze to juz koniec , bo juz miała odść tego biegania do szkoły. Kwiaty juz kupiłam od klasy i prezent dla wychowawczyni też . Tylko musze go zapakować

reklama
Witam u nas noc superowa Kołajski obudził się tylko raz o 6 na jedzenie i pospał do 8 30 wiec mogę powiedzieć że jestem wyspana :-D
Joasiek mówiłam zostań to spieszyło Ci się spać :-D
wszyscy na koniec roku biegną :tak: kiedy ja tak bedę biegła :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry