• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No i u nas pogoda robi się już płaczliwa :-( a dziś miałam jechać z męzem motorkiem na spotkanie :-( i w d... pojadę nie potrzebnie dziadków zwołałam do małego :-(
A co tu tak zacichło :confused:

reklama
Witajcie kochane!
U nas tez pogoda butelkowa :-( W pracy oki ale ciągle w biegu :baffled: wpadam do domu to karmienie potem obiad, zmywanie, kapiel Jasia, karmienie, usypianie, prasowanie na następny dzień i tak w kółko :nerd: m pomaga ale wiecie - faceci :cool2:
a ja wiecznie zabiegana i nie mam czasu, więc wybaczcie nieobecność na BB :sorry2:
Jutro też pewnie będę nadrabiala zaległości domowych obowiązków :dry:
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze :tak:
Życzonka dla solenizantów :-D
Buziaki :-) od Jasia

Ale tu cisza dziś... nie do poznania :-D
Co porabiacie? Weekend się zaczął :-)
Ewunia coś się nie odzywa... może coś się ruszyło :-)
Kasiau - Piorun?? świetnie pasuje do takie małego stworzonka :-D
Ja właśnie usiadłam z m i delektuje sie zimnym piwskiem ;-) Cienizna dziś w tv... Spakowałam nas bo jutro obieramy Twoj kierunek Magdalenkakol, bo moj m z Twoich stron ;-) Kolejne zaproszenia rozwozimy... i znów mała wróci rozpieszczona bo baba nie widziałej jej ze 2 m-ce :zawstydzona/y: No ale rozumiem ;-)

Joasiek a skad Twoj M ?
Ewunia mialam tak czy siak isc do szpitala bo zwolnieniejej sie skoncyzlo
Ja jutro mam gosci i poweim wam ze wysiadam
Zrobilam 2 salatki kapuste młoda i jeszcze piek ciasto i zamarynowalm piersi Nog nie czuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry