Jolu szkoda, że imprezka nie do końca udana, no ale na pewno będzie co wspominać, skoro grill był mobilny ;-) no i baterie siadły ;-) dobrze, że kamerka działała ;-) u nas w ruch poszła kamera, aparat i 2 jeszcze w pogotowiu były ;-)
Asiowo oj chyba nie chcesz powiedzieć, że za stara jesteś z tańcowaniem i chodzeniem z brzuszkiem ;-) najważniejsze, że imprezka się udła i ja bym nie przesądzała o wrześniowym weselu, bo to 2 trymestr będzie, więc najlepszy czas ;-) a babciami w kościele się nie przejmuj, jak one miały małe dzieci to pewnie w ogóle nie chodziły do kościoła z nimi ;-) a jak nawet chodziły, to juz nie pamiętają ;-) zapomniał wół jak cielęciem był

Dobrusia ponoć w niedzielę też chciała juz księdza odwiedzić;-)
Magdalenkakol mniam ale bym taka bułę zjadła

Darunia a Ty już nie udawaj, że tak mocno przytyłać chuderlaku, bo ja to bym chyba z miesiąc musiała nie jeść
Magdziarko to normanie co drugi dzień jeziorko sobie możesz zmieniać, ale super
ja się dziś wypompowałam, bo w tą gorączkę śmignęłam do teściówki, mała mi ta usnąc nie mogła, potem z mężem wróciłyśmy do domu i mała na dobre odpuściła sobie drugą drzemkę... a ja ogródek wyplewiłam, bo mi dżunglą porósł po tych deszczach

truskawki mi 2 znów kwitną (ofiara zapomniałam, że kupiłam dwie sadzonki powtarzające

), poza tym smaczny groszek juz mam

i bobik rośnie (Darunia

)
dziś wyjątkowo wieczorkiem jeszcze na chwilkę jestem, bo mąż wcina kolację i zaraz zabiera się znów za jakąś robotę