• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
u nas skwar niesamowity... szok... tylko się zastanawiam, czy jak Andzia ma 5 dni to mogę z nią już wyjść jak jest takie ciepło????

Ewunia, obaj moi chłopcy z czerwca i z każdym wychodziłam na spacer 2 dnia. I to w samej pieluszce albo w pieluszce i koszulce. A najlepiej rano lub pod wieczór kiedy nie ma takiego skwaru. I wbrew zakazom robiłam w domu przeciągi, bo wolałam przeciąg niz ugotowane dzieci.;-)
Magdalenko, mniam!!!!!!!
Jolu, szkoda, że tak kiepsko poszło, ale z dziećmi nic się nie da na 100 % zaplanować. Z pogoda tez niestety nie....:no:

uwieeeeelbiam zapach po deszczu :-)
Ja też!!!

reklama
Asia jak mnie takie stare prukwy wkurzajka Najpier gadaja ze z dziecjkiem do koscila trzeba choidzic u czyc od pocztaku a jak sie przyjdzie to krzywo patrza ze dziecko chodiz po kosciele
U nas tez tak jets niestety ale ja jak moge idne na msze dla dzieci i niech mi tylko ktoras zworci uwage. Ja nie mowie ze jak dziecko placze krzyczy ze nie wolno reagowac ale jak sobie spaceruje to co niech lazi .
Daria gdzie ty masz te kg?

Jolu szkoda, że imprezka nie do końca udana, no ale na pewno będzie co wspominać, skoro grill był mobilny ;-) no i baterie siadły ;-) dobrze, że kamerka działała ;-) u nas w ruch poszła kamera, aparat i 2 jeszcze w pogotowiu były ;-):-D

Asiowo oj chyba nie chcesz powiedzieć, że za stara jesteś z tańcowaniem i chodzeniem z brzuszkiem ;-) najważniejsze, że imprezka się udła i ja bym nie przesądzała o wrześniowym weselu, bo to 2 trymestr będzie, więc najlepszy czas ;-) a babciami w kościele się nie przejmuj, jak one miały małe dzieci to pewnie w ogóle nie chodziły do kościoła z nimi ;-) a jak nawet chodziły, to juz nie pamiętają ;-) zapomniał wół jak cielęciem był :-D Dobrusia ponoć w niedzielę też chciała juz księdza odwiedzić;-)

Magdalenkakol mniam ale bym taka bułę zjadła :-p Darunia a Ty już nie udawaj, że tak mocno przytyłać chuderlaku, bo ja to bym chyba z miesiąc musiała nie jeść :baffled:

Magdziarko to normanie co drugi dzień jeziorko sobie możesz zmieniać, ale super :tak:

ja się dziś wypompowałam, bo w tą gorączkę śmignęłam do teściówki, mała mi ta usnąc nie mogła, potem z mężem wróciłyśmy do domu i mała na dobre odpuściła sobie drugą drzemkę... a ja ogródek wyplewiłam, bo mi dżunglą porósł po tych deszczach :zawstydzona/y: truskawki mi 2 znów kwitną (ofiara zapomniałam, że kupiłam dwie sadzonki powtarzające :sorry2:), poza tym smaczny groszek juz mam :-p i bobik rośnie (Darunia :-D)

dziś wyjątkowo wieczorkiem jeszcze na chwilkę jestem, bo mąż wcina kolację i zaraz zabiera się znów za jakąś robotę :dry:

Asiowo, jak byłam w kościele z dziećmi w ta niedzielę na Mazurach, to też jakoś tak jedna pani nie bardzo przychylnie na nas patrzyła. W Warszawie to chodzimy na Msze dla dzieci, to i tak jest hałas...

u nas na szczęście ksiądz zazwyczaj mówi, że mu nie przeszkadzają biegające dzieci, chociaż zdarzały się przypadki, że zaczynały pod sutannę zaglądać :-D

U nas ksieza dzieci nie przeszkadzjaa wrecz jeszcze by z ni i zagdali jakby mogli W ogole mamy teraz wspanialych ksiezy Oby jeszcze zostali u nas .
marta bulki jeszcze sa wiec zapraszam bab nawet jakby braklo sa dorzdze wiec zawsz emozna upiec heh

U na sukrop przeokrop[ny Wojtas chyba prze to jesc nie chce tylko pije\
u nas tak samo...
magda jak to mozna takiego smaka ludziom robic :P ale mnie naszlo na takie buly...i co ja teraz zrobie :P
dobrze ze jest ten basenik to przynajmniej bruno sie troche ochlodzil:tak:
u nas grzmi i grzmi a deszczu nie ma mogloby w nocy popadac przynajmniej...
ja pamietam ze my wyszlismy na spacerek na drugi dzien po urodzeniu wieczorkiem jak chlodniej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Asiowo, jak byłam w kościele z dziećmi w ta niedzielę na Mazurach, to też jakoś tak jedna pani nie bardzo przychylnie na nas patrzyła. W Warszawie to chodzimy na Msze dla dzieci, to i tak jest hałas...
U nas na Mszy na godzinę 10 :00 jest tyle dzieci a z tyłu Kościoła same wózki..........i Antoś najczęściej w chuście i kiedyś ksiądz pokazał mi ok kciukiem :-Dchyba mu się dzieć w chuście podobał.

A ja właśnei przysiadłam na chwilę do komputera bo schnie mi podłoga w łazience i nie mogę iść się wykąpać a musze bo się urobiłam po pachy.

magdalenko czy ja moge taką bułeczkę ? wyślij prosze jutro do mnie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry