J
Jola244
Gość
hahahaha własnie kochana wypadki przypadki chodzą po ludziachcicho , już nic nie mówię bo mnie to jeszcze spotka i dopiero będzie![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahahaha własnie kochana wypadki przypadki chodzą po ludziachcicho , już nic nie mówię bo mnie to jeszcze spotka i dopiero będzie![]()

ale jakby nie było to już 49 dni cyklu... dobiajją mnie te @, jeszcze bardziej nieregularne niz przed ciążą... poza tym maruda przechodzi samą siebie, ale chyba kolejna czwórka jej idzie... budzi się w nocy co 1.5 h... no nic nie marudzę ;-)
a niby chlopcy później mówic zaczynają 
Ja to się cały czas zastanawiam bo wróżka wróżyła mi 4 , mojemu kiedyś inna też 4 , ja na razie mówię basta , na drugie potrzebowałam 7 lat żeby się zdecydować to chyba tylko wpadka[/QUOTE
Kasiu ta wróżka to kłamczucha była![]()

A dziewczyny z jednym bobaskiem do roboty. Nie ma na co czekać![]()

???jestem z siebie dumna (chociaż raz), bo Ania jest wyłącznie na moim pokarmie. A lekarka zadowolona

Kubalo leży sobie w łóżeczku zobaczę może zaśnie. Ogarnęłam chałupkę, nastawiłam zmywarkę i pralkę, poprasowałąm część szmatek. A jak Kuba zaśnie pozmywam podłogi i luzik. A teraz popijam kawusię.