• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie, :-)
ja nareszcie wyspana:yes:, co prawda o 4.00 mleko musiałam
księciowi podać, ale po godzince kręcenia w końcu usnął!:tak:
Ja oczywiście też i do 9.00 się wylegiwaliśmy.
Tempki nie było - HURA!
Ale jestem panikara - może to na zęby!, :confused:
ale Wojtek nigdy jeszcze nie gorączkował przy wyrzynaniu.
Zobaczymy!

Co do dzieciaków, to jak moja babcia zobaczyła nasza chałupę (przyszła),
to powiedziała, że minimum 4 musimy mieć!:tak:
Dla mnie limit to 3, ale myśleć będę jak się sytuacja ustabilizuje i zamieszkamy już na swoim!:happy2:

Udanego dzionka kobitki!

Dzien Dobry
Nadia czuje sie dzisiaj cuitkę lepiej, dalam jej dzisiaj jeszcze herbatki z maliną, i herbapect zobaczymy jak po spanku będzie...
Ja dzisiaj musze wysprzątac calą chalupke łącznie z myciem okien, jutro tesciowa z Niemiec przjezdza hahahaha
Pozniej z mezem jedziemy na zakupy ...

Miłego Dnia życzę

witam

Ja sie tez zamelduje...
U nas dzis piekna pogoda, ale ja sie cos kiepsko czuje:-(kreci mi sie w głowie:zawstydzona/y:
Wczoraj bylismy na urodzinach mojej babci i normalnie moje ciotki wyprowadzaja mnie z równowagi:wściekła/y: głupie gadki...
Na stole ciasto z alkoholem to ładnie podziekowałam i oczywiscie ciotka "tyle to na pewno nie zaszkodzi":wściekła/y:no cholera mnie prawie wzieła!!!
Potem gadka o naszym mieszkaniu... 350zł za czynsz za 4 osoby to za duze??????? Pierwsze słysze!!!!!!!! Kurde... czepiaja sie nas jak moga. Paulinka wieczorem jadła ze mna kolacje, zrobiłam jej kanapeczke z szyneczka, ale ze mała była juz bardzo zmeczona i nie miała siły przegryzc tego zakrztusiła sie, skonczyło sie wymiotami... i oczywiscie co? Bo jak ja jej mogłam dac cos takiego do jedzenia:wściekła/y: No kurka, ale czy to niemowle, które ma jesc tylko mleko?!:zawstydzona/y:
Przez takie durne gadanie czuje sie jak jakas dziwna głupia matka, zadna matka:-(:-(:-(:-(:-(

No to sie pozaliłam... uciekam sie ogarnac:tak:

To i ja sie melduję

Magdalenkakol gratulacje dla Wojtusia
Asiowo ciotki to się z choinki chyba urwały... ciekawe co one dawały swoim dzieciom, krowie mleko i bigos przed ukończeniem roczku ;-):-D olej je i tyle :tak:

Ja nie jestem cos w nastroju do pisania... mała co prawda nawet ładnie odpadła, nocka w miarę (co 1,5 h pobudka na smoka, a jadła tylko koło 1 i 7, więc ujdzie ;-)), ale ogólnie jakośc nie bardzo mam humor (czyżby przez to, że mąż od tygodnia ma urlop :sorry2::confused:)
miłego dzionka

witam dziewczyny u nas pogoda piękna i zapiernicz jak ta lala nie mam czasu nawet śniadania zjeść .
Mikołaj na dziś na szczepienie przeciw śwince i całej reszcie a ma biegunke dziewczyny powiedzcie mi czy to nie przeszkadza żeby zaszczepić małego :confused:
Asiowo nie przejmuj się olej je

Kurcze... Paulinka ma goraczke, 39 stopni:-(:-(:-(:-( cały czas by spała, wykonczona jest... 1 goraczka w jej zyciu.
Nie wiem czy to na zeby czy 3 dniówka... mam nadzieje, ze to nic powaznego:-(:-(:-(:-(:-(
Jejku... jeszcze tego brakowało, nie mam juz siły:-(:-(:-(

reklama
Asiowo, nie przejmuj się,:blink:
mi teściowa czasem wciska, że Wojtka nie dokarmiam,
albo, że za lekko go ubieram, a on pewnie marznie:angry:.
Ja jej wtedy mówię, że każda mama wychowuje po swojemu...:tak:.
Co do tempki. to ja też wczoraj panikowałm bo Wojtek dostał,
ale już dziś jest ok. więc oby u Paulinki też szybko przeszło!!!:happy2:

Mata może ten humor to wpływ hormonów:confused:,
ja też mam z nimi problem -
wiecie, że jak nacisnę mocno pierś to mam taką krople brązowej wody.:szok:
A już ponad trzy miesiące nie karmię!!!

Jola - nie wiem jak to jest z biegunką, ale jak się dowiesz to daj znać , bo tez jestem ciekawa!:yes:

Liliana jak tam sprzątanko? Mam nadzieję, że teściów masz fajnych...:blink:
Bbakania jak kupisz jakies butki to się koniecznie pochwal!;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry