• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenka no co ty , koniecznie zdawaj relacje co z tym psem. Nawet cię o niego miałam wczoraj pytać .
Dobrze ,że masz coś na obronę - zawsze to lepsze niż nic - a strach cię nie dopadnie jak będziesz miała sie czym bronić - obys nie musiała

Maajeczka ja to tez sę ucieszyłam że bramki nie zapikały - na takich małych butach chyba też nie robia klipsów - bo to dopiero byłby obciach :-D

reklama
Witajcie kochane :-)
ale się uśmiałam z Was to szok, teściowa chyba wiedziała, co ją czeka, jak zacznie gadać, bo już wczoraj sama do siebie i do wyklinałam na nią fest :rofl2: nic się nie działo, a szkoda bo bym jej powiedziała co myślę, a tak muszę czekać na kolejną okazję hahahaha...

Byliśmy dzisiaj w magistracie w sprawie wniosku o ten lokal, była miła pani inspektor i powiedziała, że ze wzg na zaludnienie i na niskie dochody mamy duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuże szanse na otrzymanie własnego M

HURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D składamy jak najszybciej wniosek i czekamy ;-) ach, chociaż tyle dobrego...

Mejdia, padłam, ale Ty masz teksty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Basiu, Martusiu, Julia, zdrówka dla dzieciaczków!!

Maajka, daj znać, co z Tobą :tak:

udanego dnia

Witajcie ja na sekund 5 bo jesteśmy u teściów...

Bart w żłobku był sam bez nas te 2 godziny- :szok: ale pani powiedziała że był dzielny tylko miał 10 minut kryzys bo jakieś inne dziecko płakało... kurcze mam nadzieje że będzie dobrze, a tak w ogóle to były najdłuższe dwie godziny :-):baffled:;-)

Asiu bardzo się cieszę że myślisz pozytywnie!!! Tak dalej... :tak:
Ewunia super, bardzo się cieszę z tej wiadomości! ;-)

Darunia, extra, jak Bartuś dobrze zniósł pierwszy raz w żłobku, oby później było jeszcze lepiej :-)

Basiu, dopinguję go aby nie osiadał na laurach i przegladaliśmy dzisiejsze oferty, jest market niedaleko szukają parcowników i w ciągy 2 tyg mają się odezwać i zaprosić go na rozmowę. Jak na poniedziałek, ofert bardzo mało, a to co jest to już dawno nieaktualne.

A co do M, to mamy szanse, bo to jest liczone na tzw punkty, najwięcej jest za dochody i tzw "zagęszczenie". Nie mam tu meldunku, ale w uzasadnieniu napiszę, że teściowa powiedziała, że mnie nie zamelduje. A do domu rodzinnego nie mam prawa powrotu. Tak mi moja mama poradziła. Jedynie muszę z kadr pobrać zaświadczonko ile w ciągu miesiąca zarabiam, i myk do magistratu ;-)

Basiu, jak mała?

Asiowo, zdrówka myśl mamuniu pozytywnie, bo jak szczęśliwa mama to szczęsliwe dziecko :tak::-)

Daruniu, wcześniej mówiłaś o imieninach... moje dostały pluszowe kwiatuszki ;-) a mają dzień po dniu 26 i 27 lipca ;-)

PS, buźki dla Twojego solenizanta :-)

Hej Laski,
Ewunia - cieszę się ogromnie!!! :-)
Gratulować będę jak już dostaniecie kluczyki i oby to jak najprędzej było!
Zobaczysz wszystko się powoli ułoży:tak:
Asiowo - trzymam kciuki oczywiście!:happy2:

Darunia - naprawdę dzielnego masz synka! :yes:
Ja dziś dopiero wpisowe wpłaciłam i nie zostawiałam Wojtka samego, ale jak załatwiałam sprawy finansowe on poszedł bez problemu z panią do dzieci i nawet przez te 15 min. nie zawołał "mama"!
Potem bawił się ładnie na dworzu, a ja rozmawiałam z opiekunkami.
Jutro zostawię go już na dłużej...

Basiu, Mata a jak tam się czują wasze dziewczyny?:confused:

Ewunia - a może to motto zastosuj w stosunku do Drakuli, może taka przesadna grzeczność coś zdziała...oczywiście mamo... ależ proszę bardzo...
och przepraszam czyżbym aż tak mamę uraziła... itp:-D:szok:

:-D:-D:-D

Hej dziewczyny:-)
ja tez juz jestem-wczoraj i w sobote nawet nie wlaczalam kompka i dlatego mnie nie bylo.Wypad nad morze srednio sie udal,bo ja po 2 godzinach zwiedzania wystawy rzezb z piasku zaczelam zle sie czuc-mdlosci,slabosc w nogach.Tak wiec nawet na plazy nie mosiedzielismy tylko wrocilismy do domu.Potem caly czas glowa mnie bolala i bylo mi slabo.Wczoraj juz ok,nie ma pojecia od czego to bylo.....

Magda,a kiedy sprawdzalas morfologie???a moze sie odchudzasz???

Marlenka podobno ten gaz pieprzowy jest dobry, może warto się w niego zaopatrzyć tak na wszelki wypadek...

tylko gdzie sie kupuje takie rzeczy??? i moze wiecie czy to jest legalne???

Marlenka no co ty

Dzieki Kasiu;-);-);-)

Marysia wlasnie probuje zjesc jogurcik lyzeczke pewnie nabrudzi przy tym,echhh...

zapomnalam pogratulowac Bartusiowi i Wojtusiowi,fajnie,ze tak dobrze zniesli pierwszy dzien w zlobeczku

Ewunia wspaniale wiadomosci teraz trzymam kciuki za Twoje nowe m

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu :-);-)

Mejdia w takim razie ciesze się i Waszym sukcesem, oby następne dni w żłobu były dla naszych i innych pociech mile spędzone! :tak:

Marlenko gaz pieprzowy jest legalny, możesz go kupic w sklepach militarnych i armyshopach czy jak to się pisze... ;-)

My już w domku, Ł zaraz zabiera się za kąpiel Tutka, a ja z Bartem jutro znów jedziemy do żłobka na 9-tą ;-)

A co u Was? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry