• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama

kolter.jpg

cena: 19 PLN
PayBACK: 9 PKT

iconCartCrossedOut.gif
Produkt chwilowo niedostępny
http://static.bron.pl/var/admin/sto...PL/gaz_pieprzowy_ko_jet_50_ml_plyn_medium.jpg

haha produkt czasowo niedostępny , dobre , no ale przynajmniej wiadomo jaka cena hahaha

ooooo,Kasiuuuu,dziekuje;-)

ps:ciekawe dlaczego narazie niedostepny,hahaha,moze jest wiecej takich akcji:-D
zaraz poczytam o tym,tylko jedyne mnie martwi to,czy ja wogole ide w dobrym kierunku:-D:-D:-Dgaz pieprzowy,hahahaha,no nie moge:-D

Marlenko :-) ja też właśnie podjadam winogron ;-) a zaraz zjem kanapkę z tuńczykiem, cebulką i musztardą- mniam, mnia- tylko szkoda że o tej porze... a jeszcze dzisiaj byłam z Ł w KFC... no i waga do przodu :-D;-)ehhh trzeba się wziąsc za siebie od września... :-)

Dobry wieczór:-) Ja już mam ciszę i spokój. Dzieciaczki śpią. M pojechał do prac na chwilę więc wykorzystałam sytuację i pogoniłam Kacpra wcześniej spać:-D:-D:-D Teraz już mam pełen luz. Poszliśmy popołudniu na spacerek, chłopcy sie wybiegali, wyszaleli a ja razem z nimi:-D:-D:-D

Marlenko najważniejsze, że z "bronią" czujesz sie bezpiecznie. Pies Ci teraz nie podskoczy:-D:-D:-D

Daruunia to chyba razem zaczniemy cwiczonka bo jak stanęłam na wadze to sie przestraszyłam ile przez te wakacje mam kilogramów do przodu. Brzuch mam jakbym w ciązy była:-(:-(:-( Jak już Kacper pójdzie do przedszkola to trzeba się wziąć za siebie

Mejdia Daruuunia fajnie, że pierwszy dzień dzieciaczków w złobku minął pomyślnie. Mam nadzieję, że teraz z dnia na dzień bedzie tylko lepiej. Jeszcze zobaczycie, że dzieci nie będą chciały wracać do domku:-D:-D:-D

Ewunia super wiadomości. Trzymam kciuki, żebyście dostali mieszkanko to uwolnicie sie ze szpo teściówki i zaczniecie nowy rozdział swojego życia. Jeszcze m żeby znalazł pracę i wtedy juz powinno być OK

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry