• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata:szok::szok::szok:piekna,kurcze jak Ty to zrobilas:confused:fajne kolorki,jestem jeszcze w szoku,to Ty nam nic nie mowilas o po cichu takie cudo stworzylas:-p

Ewunia ja juz pije kawke,psa nie gazuje,narazie nie mam potrzeby:tak:ale ja za to widze wielka poprawe w Twoim zyciu,milo sie czyta Twoje posty,echhh,,kochana:-p;-)

reklama
Na początku miałam plan zostawic go tylko na 1 godz., ale jak Darunia za pierwszym razem zostawiła na 2, to może ja też tak zrobię!:-)
Wrazie czego tak jak piszecie wezmę numer tel. i dam swój :tak:.

Mata - firaneczka super, a jaki masz piękny widok za oknem,
ja też już marzę o takiej zieleni soczystej....:rolleyes2:

Marlenko szykuje Ci się fajny dzionek odwiedzinkowy!
Oby słoneczko też dopisało!:-)

Ewunia - Ty tez nareszcie gdzieś się wyrwałaś:happy:, od razu humorek Ci sie poprawił!

Mata:szok::szok::szok:piekna,kurcze jak Ty to zrobilas:confused:fajne kolorki,jestem jeszcze w szoku,to Ty nam nic nie mowilas o po cichu takie cudo stworzylas:-p
e tam.. z bliska widac dużo niedociągnięć, które musze ręcznie poprawić :zawstydzona/y: ale z drugiej strony nikt mi chyba z lupą nie będzie przy firance chodzić :rofl2: a firankę to jeszcze w zeszłym roku kupowałm przez neta i nie doczytałam, że 1,5 m to szerokość a nie wysokość i musiałam pokombinować cos, żeby kwiatki rosły pionowo a nie poziomo:sorry2:

Ewunia powodzenia w szukaniu pracy dla A ;-)

oj i zapomniałam o Asiowo, kciukasy tez zaciśnięte za rozmowy :tak:

jak przeglądam oferty pracy u nas w pupie to mi sie śmiać chce, a staże to juz całkiem komedia, bo na staż poszukuja sprzataczki:baffled:

Trzymamy kciuki za P Asiowo!!! u mnie lipa, patrzyłam na dwóch portalach, to nie wstawili jeszcze dzisiejszych ofert...

Mejdia, jak widzę wreszcie jakieś perspektywy zmian, to zawsze się jakoś lżej na duszy robi :tak:

Hello Cioteczki:-):-) U nas kolejna super nocka;-) Teraz jak zwykle kawusia. Za oknem piękne słoneczko sobie świeci, oj będzie skwar dzisiaj coś czuję:tak::tak::tak: Ale lepsze to niż deszcze i zimnica.

Marta piękna firanka:tak::tak::tak:I Ty nam nie pisz o niedociągnięciach bo napewno nikt tego nie zauważy. A Ty tylko wyszukujesz:-D:-D:-D
Dobrze, że Dobrusia ma się lepiej

Marlenko to wybywasz dzisiaj na cały dzionek. kolejny dzień ładnej pogody i oby to sie nie zmieniło. Naciesz cie słoneczkiem:tak::tak::tak: No pięknie Marysia Ci dzisiaj pospał. Super, że możesz sie wyspać w końcu.

Mejdia Daruuunia powodzenia na kolejnym dniu adaptacji dzieciaczków w żłobeczku.

Ewunia trzymam kciuki za Was:tak::tak:

Daria fajnie, że Ł zgodził sie na to że będzie chodził na zwolnienia. <Mam jednak nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby:tak::tak::tak: Ale sobie M wychowała:szok::-D:-D:-D

witam:-)
wszystkie pisza ze sie wyspaly a ja nie:-p moje dziecko wstaje co 1,5-2godz :-(i nawet nie wstaje z placzem tylko potem zaczyna zeby mnie poinformowac ze wstal i chce zeby go polozyc albo wziac do siebie...ciekawe kiedy sie to skonczy??
wczoraj mialam pierwsza jazde po przerwie nawet nie bylo tak zle jak sie spodziewalam;-)co prawda malo nie stuknelam jednego pana na rondzie ale sam mi sie wpakowal:-p
u nas narazie tez sloneczko musimy sie wybrac do miasta poplacic r-ki jak bruno wstanie po drzemce...
Mata firanka bardzo ladna:-) ja powoli przygotowuje pokoik malemu zeby go przeniesc (bede miala wiecej latania w nocy:-p)
Mejdia na karnawale w koncu nie bylam, po zakupach zywieniowych juz nie mielismy sily i wrocilismy do domu:zawstydzona/y:co do zlobka to ja bym chyba zostawila na 2godz i w razie co czekala na telefon...jak pojdziesz do pracy to i tak bedzie zostawal dluzej wiec warto sprawdzic jak reaguje...
Ewunia trzymam kciuki za mieszkanko:tak:
milego dnia babeczki:-)

Dzien dobry Kobialki :-D

Ja czytam, czytam... a jak przeczytam to zanim zbiore mysli zeby cos napisac - musze leciec ;-)
Pamietam...
Mata - ze zdolniacha z Ciebie to wszystkie wiemy - firaneczka pieeekniusia :tak:
Super ze Bartus i Wojtus adaptuja sie w zlobeczku, mamuski - bedzie dobrze :tak:
Basia - ciesze sie ze Natalka juz dobrze :tak: i skorzystacie z pogody ;-)
Tyle pamietam... :zawstydzona/y:

U nas czasu malo, ale mnie to cieszy :tak: Lubie jak sie cos dzieje :tak: Bylismy w weekend obgadac szczegoly imprezki... jest dobrze :tak: dzis dzwonilam do pani od ciast - troszke sie przypomniec. Upatrzylam sobie fryzurki i napieram telefonicznie do mojej fryzjerki. Dzis tez poogladalysmy z mama propozyjce sukienkowe na targu, bedziemy mialy w czym wybierac :-) Ola oczywiscie w swoim zywiole, u dziadkow dostaje pomieszania w glowie :-D szaleju sie najadla doslownie ;-) biega, wrzeszczy, wlazi, skacze z wersalki :szok: Nie mozemy za nia nadazyc :-D juz nie wspomne o zostawieniu na chwile samej :-p Ciekawe jak to bedzie na imprezce :sorry2:
Ok, mykam, bo babie oddechu brakuje jak za nia lata :-D
Pozdrowionka!

Ja już papierzyska pobrałam... usmiałam się, bo zasiłek macierzyński okazało się że mam 1137 zł brutto,a podstawę mam 1587 brutto :szok::-D hehehehe i znów więcej pkt dla mnie ;-) jutro A załatwia swoje papierzyska i mykamy i składamy ;-) :tak: ajajajajaj, ale jestem podniecona tym faktem :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry