• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Jak o jedzonku mowa,
to ja wciągnęłam niedawno duży jogurt wiśniowy - mniam!:-)

Super Bbakania, że korzystacie z wolnego i Nati już zdrowiutka:tak:
Zastanawiam się jak to będzie z Wojtkiem, czy często będzie łapał
infekcje w żłobku?:confused:
Witaj Jola, jak tam na wakacjach?

uuu dziewczyny ssssuuuuperr chce jeszcze powiem że wypoczęłam ale kurde krótko trochę Mikołaj był w 7 niebie non stop krzyczał nam myju myju :-D zdjatka wrzucę jak tylko się trochę obrobię ze wszystkim :tak: . Pogoda nam dopisała :tak:

Witajcie!

Jolu fajnie, że już jesteś!
Basiu troszkę sobie odpoczniecie! :tak:
Ty Agusia a gdzie zdjęcie nowych włosków? Hmmmm??? :-p

U nas nocka w miarę ok, Ł polazł do pracy, Bart sie bawi a ja kawka i bb, zaraz zaczne się zbierac do złobka na 9-tą ;-) też właśnie się boję tych chorób, żeby Bartuś nie załapał... ehhh ale już uzgodniłam z Ł że jakby Bart niestety nam się pochorował to on idzie na zwolnienie, no jak to ja w nowej pracy na dzień dobry mam rzucuc zwolnienie :-p:rofl2: Ł się zgodził :-D

A jak tam u Was dziewczyny?

Dzien dobry,
Wojtuś właśnie zasnął, a miałam też po 9.00 do żłobka się wybrać -ach!:blink:
Ja nie wiem, będziemy musieli wstawać ok. 6.00 i o 7.00 wychodzić z domu
żebym potem zdążyła do pracy na 8.30:tak:.
Musimy to jak najszybciej przetestować , chyba w czwartek się zbierzemy!
A dziś zostawię Wojtka na trochę samego - zastanawiam się czy 1 czy 2 godz.? Co myślicie?:confused:

Witam :-)

Ewunia kciuki mocno zacisnięte, oby Wam się z mieszkankiem udało:tak:
Darunia, Mejdija dzielnych macie chłopaków :tak: ani sie obejrzycie, a ciężko będzie ich od zabawy w żłobku odciągnąć ;-)
Jolu wypoczęta, zrelaksowana, to teraz już możesz więcej na bb pisac :rofl2:
Bbakania cieszę się, że Natka ma się już lepiej :-)

my wczoraj nie pojechaliśmy do lekarza, bo mała po południu nie miała juz nawet stanu podgorączkowego i kolanko już o wiele lepiej wygląda (ta gorączka to na 99% od kolanka, bo mała ma czyraka), teraz musimy poczekać, aż czyrak pęknie i się zagoi albo się wchłonie... na szczęście jest malutki, tylko pod skórą dużo się nazbierało tego świństwa... mała była po trzydniówce, leciutko sobie zdarła kolanko na dworku i to wystarczyło...
nocka średnia, bo dużo płakała i musiałam jej nurofen podawać koło 1...
a wczoraj wieczorem padałam, bo uparłam się, że skończę firanke do Dobrusi i tylko poczytałam co u Was:zawstydzona/y:
ale za to taki mamy efekt (musze ja wyprasować i jeszcze w kilku miejscach poprawić ;-)) jak na pierwszą firankę to chyba nawet nie jest źle ;-) tylko powinni napisac książkę jak szyć z woalu i nie dostac kota :angry::angry::angry:

Witam kochane:-)
Nocka pieknie przespana,obudzilysmy sie o 7,pierwszy raz od kilku tygodniu pospalysmy tak dlugo,jupi...jestem mega wyspana,sloneczko swieci,dziewczyny chyba mam spoznione lato:baffled:ale fajnie,dzisiaj duzo mam do zrobienia,ale to same przyjemne rzeczy,okolo 11 umowiona jestem z kolezanka do niej na kawke,mam jej przy okazji podzwonic na hodowle yorkow,szuka suczki,ja nie jestem przekonana do takiej rasy,ale jako szczeniaczki sa przeslodkie,wezme aparat wiec pozniej wrzuce fotki:-ppotem idziemy z Mani chrzestna w odwiedziny do nastepnej kolezanki,ktora urodzila kilka dni temu synka,musze po drodze kupic jeszcze jakis drobiazg i ot to moj plan:-p;-)

Darunia dobrze pomyslalas z tymi zwolnieniami,dobrze,ze nie bedziesz musiala brac wolnego w nowej pracy,mam jednak nadzije,ze chlopcy Wojtus i Bartus nie zachoruja w zlobku:tak:

Mejdia ciezko mi jest powiedziec czy 1 czy 2 h,nie wiem,zrob jak czujesz,albo wez nr tel do pani i zadzwon po godzinie i zobacz czy Wojtulek bawi sie,czy moze chce juz isc do domu:blink:

Milego dzionka:-)

reklama
cześć kochane :-)

Mejdia, może tak jak wczoraj,a może koło 3 h... jesli dobrze się zaadaptował, więc nie powinno być z tym problemu :tak:

Joluś, witaj!!! miło Cię widzieć, wspaniale, jak się urlopik udał :-D:-D

Marlenka, a Ty gdzie!!!! "pieprzysz-gazujesz" psa czy co hahahahahaha ;-) trallallalala kawka na stół kochana :-) a ty jesteś ;-) post jednoczesny hahahahha

Martusia, cudo!!! śliczności!!! zazdroszczę Ci takiego fachu w rękach ;-)

niedawno wstaliśmy, kawy jeszcze nie mam. A nie śpi, w niędzyczasie ja przeglądam oferty pracy, a A bawi się z Anią, bo bryka w naszym łóżku ;-) Juluś jeszcze śpi. Byliśmy wczoraj do późna w gościach, ale wybawiłam się i wyśmiałam... fajnie było ;-)

u nas piękne słonko i ma być bardzo ciepło. wczoraj było ładnie tylko tak wiało, ze chciało łeb urwać...

udanego dzionka babeczki :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry