• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej dziewczyny,
jestem podbudowana!:-)
Wojtek super dziś się bawił i nawet nie marudził,
jak przyszłam po tych dwóch godzinach ( a leciałam jak głupia):szok:
to tylko powiedział "mama" i nawet nie wstał od zabawki.
A kiedy pytałam czy idziemy do domu to on NIE!:happy2:
Jutro będą 4 godz. z obiadkiem!:blink:
Ale się cieszę, ja chyba bardziej przeżywam niż on!

Ciekawe jak tam Batuś?:confused:

Wilmek to dobrze, że kontynujesz jazdy, ja też zamierzam sie umówic na przyszły tydzień, żeby nie było zbyt długiej przerwy!
No i oby Bruno Ci dał wreszcie pospać!

Agusia
korzystaj z plaż póki jeszcze cieplutko, ale ja Ci zazdroszczę tego morza :tak:
Joasiek a co to za impreza się szykuje?:confused:
Ewunia oczywiście kciczki zaciśnięte!

Witajcie!

U nas tez Bart w żłobku sie spisał tylko ostatnie 10 min był marudny, ale to przez to że on chodzi na drzemkę zazwyczaj o 9-10 a tu już 11 była, dlatego szkrab zasnął mi w aucie, a pozniej jak go przeniosłam do łózeczka to spał 3 godziny :szok::-)

Nie popiszę z Wami dzisiaj bo zapomniałam Wam napisac że przyjechała moja siostra z Poznania do nas na kilka dni :-) dlatego lecę szybko na inne wątki i wracam do my sis ;-)

Gratulacje dla Wojtusia i Bartusia,dzielne chlopaki:tak::tak::tak:

zdjecie yorka mojej kolezanki,dzisiaj bylysmy w odwiedzinach:tak:;-)

Załączniki

• 011.jpg
    011.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 37
Dobry wieczór wszystkim:tak::tak::tak: My dzisiaj cały dzionek prawie spędziliśmy na powietrzu. Rano w ogródeczku posiedziała z chłopcami, po południu wyskoczyliśmy do kolegi na pobliska wioskę. Ma mega ogród chłopcy biegali gdzie chcieli i robili co chcieli. Teren ogrodzony wiec nie musiała się martwić że coś im się stanie Kacper wyjątkowo ładnie zabawiał Kubę. Odpoczęłam na maxa.

Daruuunia Mejdia ale macie dzielnee dzieciaczki. Widzę, że z dnia na dzień lepeiej sie czują w żłobku. Super:tak::tak::tak: Oby tak dalej. Przynajmniej jak widzicie, że dzieci zadowolone to powrót do pracy nie będzie taki straszny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry