• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Moje też wreszcie padły, mała się przebudziła, wsunęła 120 ml ściągniętego mleka i padła. Więc do 6 powinnam mieć spokój :-) a Juluś śpi do 9 :-) żyć nie umierać ;-)

reklama
Nie tylko w tym jednym miejscu ale strasznie lipnie to wyglada :baffled: a jeszcze dziś M do mnie powiedział że jedną nogę mam jak 20 a drugą ja 40 :-(

Jola, ale dobrze że Ci nie powiedział, że z tyłu liceum a z przodu muzeum :rofl2:

a poważnie z tymi żylakami może do lekarza idź, zasięgnij porady... to jest coś z krążeniem chyba...

Jola masz popekane naczynka jednak trzeba to leczyc bo moga sie z tego porobic zylaki U nas w łodzi jest dobry lekarz Mikosinski (czy jakos tak) i on te naczynka zamyka jakas pianka Jednak zanim rto zrobi przebada dokladnie towje zyly na nogach. http://www.mikomed.pl/
Kolezanka sobie robila taki zabieg nie byl tani ale chwali sobioe

reklama
CA6BW9QV.gif

Wszystkiego najlepszego dla Joasiek z okazji urodzin,milego dnia:-):-):-):tak::tak::tak:

Nocka ladnie przespana,Marysia juz zjadla kaszke,ja wypilam kawke,zaraz lece pod prysznic

Milego dzionka foremki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry