• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wiatam z w sobotkę,:-)
właśnie szaleję ze ścierą,
bo jak do pracy poszłam to w każdej dziurze pełno kurzu;-):szok:!

Wojtek miał baredzo kiepską nockę,:crazy:wymiotował ze dwa razy,
3 śmierdzące kupska zrobił i ciągle jęczał biedaczek.
Nie wiem coś mu chyba zaszkodziło!
Dostał smectę i teraz odsypia!:eek:

A co tam u Was laski?

reklama
Hejka laski.
Lila , fajnie że juz jesteś w domku :-)
Ja przyszalałam ze ścierą i poprasowałam stertę a teraz muszę się doprowadzić do stanu w jakim moge opuścić chatkę i iść do sklepu tylko czekam aż mała pójdzie spać a się nie zapowiada.

Witajcie kobiety przy sobocie.

Lilianka, nie przeciążaj się, tylko odpoczywaj, ile się da!! Szybkiego powrotu do sił, kochana!!!

Mejdia, :eek: życzę Wojtkowi zdrówka, cóż to za cholera się przypałętała...

Ale są wspaniałe wieści od Ciebie, gratulacje!!! ale fajnie ;-)

U nas ok, nocka przespana. Malutkie znów śpią. Juluś śpi od 12,30, jak wstanie, zje obiadek. Drakula już wróciła, to pewnie Julka będzie szaleć całe popołudnie z dziadkiem ;-)

Marlenko, pytasz, co u mnie... ogólnie ok, ale jestem przybita i nie mogę się pozbierać... Wierzyłam do samego końca, ze się uda :-( a śmierć dziecka-nie ma noc chyba gorszego na świecie.. dziękuję Bozi, że dała mi dwójkę wspaniałych, zdrowych dzieci...

Martusia, trzymam kciuki za M ;-)

udanego dnia kobitki

Hej dziewczyny,tylko sie melduje i znikam:-)

A nie,jednak mam chwile:-)
Ewunia-bardzo mi przykro z powodu smierci tej dziewczynki....:-(
Lilka-super,ze juz jestes w domciu,odpoczywaj i wracaj do zdrowia!:-)

Ja wczoraj na zakupach z Majka spedzilam 6 godzin.:-)A potem wieczorkiem pojechalam na integracyjne spotkanie z szefowa i dziewczynami z pracy w chinskiej restauracji.A teraz juz blogi weekend,M w domciu,wlasnie przysypia na kanapie;-)Maja spi w lozeczku.
Milego weekendu wszystkim!

Ostatnia edycja:
Witam!

Ja podobnie jak dziołchy latałam ze szmatą w ręcę pół dnia, a w sumie widać błysk w łazience bo tam posprzątałam generalnie ;-) jak Bart pojdzie spac, a Ł do pracy, to chyba przelecę mopem podłogi... bo teraz towarzystwo urzęduje po całym mieszkaniu...

Ł mi kupił piffko, a nawet dwa :szok: na wieczór, no nic będę pić :-D

Udanej soboty... w sumie już końcówka soboty ale to nic ;-)

Lilucha fajnie że jesteś! :tak:

witam mamusie:tak:

Lilianko... dobrze, ze juz w domu wypoczywasz, duzo zdrówka!!!:tak:
Medja... ciekawe co jest Wojtusiowi... oby mu szybko przeszło!;-)
Ewunia... współczuje, smierc tak małej dziewczynki...
[*]:-(

[FONT=&quot]Kurde, napisałam posta i mi go wcieło... pisze raz jeszcze:tak:

Wczoraj wyskoczyłam z mężusiem na randke:-D uspilismy mała i P. zabrał mnie na kolacje i do kina:-) wrócilismy po 23:30, ale warto było... troche czasu razem sami:tak: Tylko Agatka dawała o sobie znac:-p

I najwazniejsze... we wtorek o 14:30 mam obrone, wczoraj sie dowiedziałam;-) Troszke sie stresuje, ale mam nadzieje, ze to tylko formalnosc i pojdzie gładko:tak:W koncu powiem "papa" tej uczelni...
Mam byc pierwsza w kolejce ponoc z racji mojej ciązy wiec mam nadzieje, ze szybko bede wolna:tak:P. wezmie urlop i pojedzie ze mna na wszelki wypadek jakby sie cos ze mna i dzidzia miało dziac:-pna skutek stresu... tesciówka urwie sie z pracy i zostanie z Paulinka:tak:Ale bede szczesliwa jak w koncu zakoncze ten rozdział:-)

Miłego wieczorku mamusie!
[/FONT]

Asiu, będę z dzziewczynami kciuki ściskać!!! Powodzenia!!! to w końcu Agatka będzie????

U nas Juluś szaleje i robi demolkę w całym domu. Andziołek się już przebudziła z drzemki i się tu śmieje. Dałam jej dziś 1 raz gruchę, zobaczymy, czy jej posmakowała...

Mnie też marzy się samodzielne wyjście z A, ale drakula powie mi NA ILE? i czar pryska :-( może kiedyś...

A co tam u Was lejdis, wieczorkiem??? u mnie nuuuuuuuuuuuuuuuudy :szok: walnełabym se gingersa a nie mam :-(

:-D:-D:-D Ewunia dobre , dobre - na ile ? i czar pryska - oj , masz ty rację , takie wyjście to marzenie .....odbudowuje nieźle .....
Moja mała śpi od 16 stej i ciekawa jestem czy wstanie a jeśli tak to na jak długo ?
Ja czekam na m , ma niedługo być , chatka ogarnięta , przydałyby się porządki w szafach ale co tam , kiedy indziej .....
Nawet paznokcie walnęłam na czerwono a co :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry