• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Te ostatnie dwa tygodnie to powazny przyrost wagi u mnie, jutro mam wizyte u gina i stane na wage. Az sie boje, na serio... Wiecie ze mi biust wyskoczyl potwornie? Z 75C/D na 75F....

reklama
Jolunia;
Musisz chyba do mnie przyjechać i pstryknąć mi parę fotek ponieważ jeszcze się nie zmobilizowałam :-D
Chyba ostatnio trochę brzucho urosło ponieważ chciałam się wydepilować.... hm... i nie wiedziałam a raczej nie widziałam co i gdzie :-D:-D
Ja 2 tygodnie temu u ginka miałam 7 do przodu czyli ważyłam 70 kg. W domu się nie ważę aby się nie stresować

Joasia;
Trzymaj się dzielnie, musi być dobrze. Poza tym można śmiało powiedzieć, że Jesteś Kobietą w pełni spełnioną - to prawdziwy skarb, którego nikt Tobie nie odbierze..
Iwoszku;
slodka ta tapeta, taka optymistyczna
Juleczka;
może jakiś okład z rumianku lub świetlika chociaż troszeczkę ukoi ból... Beidna Jesteś z tym oczkiem...
Magdziarko; zmywarka to prawdiwe cudo :-) jak kupować to jednak tą większą - można prać w niej gary ponieważ jest na to dużo miejsca
U mnie pogoda okropna... zimno i szaro...

Julcia;
proszę bardzo :-)
Jak byłam na pierwszym prenatalnym, to lekarz mi wszystko dokładnie tłumaczył. Na drugim prenatalnym był już inny doktor, który rzucał właśnie takimi hasełkami, których w ogóle nie rozumiałam - byłam strasznie na niego wkurzona :angry:
Na szczęście w domku miałam ,,M jak mama'' - gdzie było to wyjaśnione :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry