• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joas super te twoje rady. własnie tak czytałam że przy małej różnicy wieku nie wolno różnicować ty mały a ty duży.
Miałam ją odzwyczajac od smoczka (śpi z nim), pieluch i flaszki (jeszcze sobie lubi pociągnąć z gwinta :-D) ale moze jej dam siana az się młody urodzi. Za dwa, trzy miesiace po jego urodzeniu się już moze przyzwyczai - sama będzie miała wtedy 2 lata i 4 miesiące to już będzie duża dziewczynka to moze odstawi smoka. Ale pieluch jej nie moge popuscić bo musze wykorzystać na to lato. A do następnego przecieznie bedę czekac. Zresztą ile można z pieluchą latać?
Ja oduczalam Marcina jak Lolka miala jakies 2-3 miesiace. A byla to jesien i siedzenie w domu... oj, co ja sie napralam wtedy. Tobie bedzie latwiej. Majtki na tylek i niech chodzi z mokrymi, poczuje dyskomfort.
Z Lolka zrobilam inaczej- kupilam jej pielusi happy - samw sobie sa niewygodne. Do tego nie zmienialam jej za szybko - celowo. Bylo goraco, ciezko jej bylo biegac i sama zdjela. I zaczela chodzic na nocnik. Nie bylo to z dnia na dzien ale trwalo jakies 2-3 dni. Moze 4. W kazdym razie szybko mi poszlo.
Jak Marysie odstawisz teraz, to jak malenstwo sie urodzi to moze powrocic do pieluchy a wtedy to jest wkurzajace. Wiem, bo Lola wrocila na chwile po urodzeniu sie Bartka.

reklama
Ja coś nie wierzę w to, że po kształcie brzucha można poznać płeć. Przecież kształt brzucha jest uwarunkowany budową, mięśniami itd. Co ma płeć do wyglądu :confused: Ale dużo osób "potrafi" przepowiedzieć co będzie :sorry2:

Tylko ci się tak wydaje a poza tym nie widziałam wszysrtkich więc się nie będę wypowiadać. Tak czy inaczej każdy mimo czy mniejszy czy większy ma swój urok i jest cudny.:-)

reklama
Magdalenkakol, fajny brzuszek... Tlusty to jest moj-lekarz przebijal sie przez faldy tluszczu by stwierdzic z macica jest 2 palce pod pepkiem. Musial trzmac brzuch z dwoch stron, taka kombinacja byla...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry