Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Magdziarko jestem za:-). Ale nie mówię, że teraz jest źle. Według mnie najważniejszy punkt regulaminu to ten z miesiącem aktywności i postami, a dostępem do wątków zamkniętych. Tutaj jestem podójnie za
Dla rodziców, którzy znęcają się nad swoimi dziećmi, to nie miałabym litośći. To nie ludzie to po prostu bestie. Ach same epitety suną mi się do ust. /nie wyobrażam sobie tego. Co te dzieci muszą biedne przeżywać. :--(
Hej kobietki jak tam sampoczucie..miało byc coraz lepsze wraz z nastaniem wiosny i co.....handra bo deszczowo i ponuro. Na dodatek spać nie mogłam z emocjii( WÓZEK)może złąpię chwilkę w ciągu dnia......
Właśnie słyszałam że z Karowej często odsyłają , szpital na Starynkiewicza tez słyszałam opinie negatywne , choć nic szczegółowego tylko tyle że lepiej tam nie