reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
dzięki kobitki :-D ale szczeże mowiac to troche sie przerazilam :sorry2: mam nadzieje ze dzidzia teraz bedzie tylko lezakowac i czekac do czerwca :tak: moja teściowa mnie pocieszyla ze moj mąze jak sie urodzil to ważył 3900g wiec niunia chyba w tate sie wdaje :-D

laskeczki ja też obecnie zaliczam sie do grona bezmęzowców, moj został w Anglii :-( smutno mi strasznie ale trzeba sie trzymac dla dzidzilka:tak: po za tym juz w maju do nas dołączy na troche.
a od meliski tyo się chyba uzależnilam ;-) uwielbiam

U nas byla Maja od samego poczatku:-)
A tak dla sprostowania-nie daje dziecku imienia po sobie,ja mam Magda:-)A nick powstal z nadzieja na coreczke,Maje:-)

Mata;
ale kłamczuchy prognozowe :angry: U nas także nie zapowiadali wtorkowych opadów śniegu a jak to się skończyło...
JoannA25 ja przez ten śnieg siedzialam sama na terminalu w Liverpoolu przez 2 godziny bo loty opóźnione były a jak juz nam sie udało wystartować to jak w filamch katastroficznych:szok: ciemno , samolotem rzucało, ciśnienie co chwile sie zmienialo bo samolot miał problemy z utrzymaniem wysokości, nawet siuardesy siedziały zapięte w pasach.:szok: a ja wysiadlam mokra ze strachu i tak mi mała przepone gniotla ze oddechu złapać nie moglam... tragedia

co do dat narodzinek to moje maleństwo ma teraz termin na 7 czerwca wiec bede mila imprezki co miesiąc 7 lipca urodzinki obchodzi moj mąż!:-D

reklama
Do góry