reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Julcia cieszę się, ze już lepiej:tak:też zgadzam się z dziewczynami nie ma co się na zapas nakręcać.
Co do położnej to jesteś w lepszej sytuacji bo na Karowej (tam gzdie chcę rodzić) nie możliwości "wykupienia" więc zaczęliśmy chodzić na szkołę rodzenia, która właśnie ta wybrana przeze mnie prowadzi. poza tym z moimi dolegliwościami to chyba nigdzie indziej mnie nie odeślą (nerki i cukrzyca ciążowa).

reklama
Przy karmieniu Wojciaszka najpierw byłam z mlekiem ostrożna, ale okazało sie, że mu nie szkodzi, więc piłam litrami dalej.:-)

U nas na szkole rodzenia mówili, że pieluchy, wkłady i majtki poporodowe mają więc dla maluszka to tylko ubranka i kosmetyki, a dla siebie koszule, kosmetyki, kapcie, biustonosz i ubranie na wyjście

kto potrzebuje deszczu zapraszam na Dolny Śląsk tu pada niemiłosiernie!:-( I napewno żaden pyłek nie lata! A ja nadal remont przed sobą mam a w dodatku cały czas problemy z linia telefoniczną i jutro ma ekipa przyjechac kopać nowe przyłacze:baffled: do tego moj tato kupil sobie auto o jakim marzyl całe życie "jego dziecko szczęścia" i zamiast mi pomagac siedzi w garażu całymi dniami. A na to wszytko ciśnienie jest tak niskie ze ledwie żyje:baffled:

U nas w szpitalu ubranka dla maluszka też są, tylko na wyjście trzeba przebrać w swoje. Koszulę do porodu, przydział pampersów i podkładów też dają :tak: resztę się mam zamiar podpytać mojej ginki

:-) Kiedy dowiedzieliśmy się, że będziemy mieć córcię to miała być Laura, ale zdecydowałam, że jednak Nadia. Mój M oczywiście wolałby aby dziecko miało bardziej popularne imię no ale... chyba już nie ma wyjściA - będzie Nadia, a tak na marginesie to mam synka 3,5 letniego FABIANA :) no cóż lubie takie udziwnione :rofl2:

Kamila-Roksanka to sliczne,oryginalne imie-moja siostra takie juz dawno wybrala dla swojej przyszlej coreczki;-)
Liliana-Nadia jest troszke z rosyjskiego,a ja uwielbiam rosyjski.Piekne imie,zwlaszcza,ze w Rosji to skrot od Nadiezda,co znaczy Nadzieja:-)

reklama
Do góry