• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Flexy;
u na również piękna pogoda - ale cóż z tego... skoro i tak musimy w łóżkach leżeć :-( no nie przzejmuj się,że u Ciebie szaro i buro - oby czerwiec był ładny :-)
Magdziarka;
Narobiłaś mi ochotę na pizzę :-D

reklama
Moj bombelek tydzien temu na usg mial 35,7cm i wazyl 2,17 kg , wiec chyba jest dobrze :tak: mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ale boje sie o te ulozenie pośladkowe bo grozi mi cesarka, :baffled: o ale jesli dziecku bedzie latwiej tak przyjsc na swiat to i mi bedzie latwiej zniesc porod bo bede sie mniej bała komplikacji ;-)

Lilianko, Flexy, odpoczywajcie dużo i trzymajcie się dzielnie.

Asiu, Ty tez się trzymaj ciepło.

Ja lubię słonko, nie koniecznie leżenie plackiem, bo to moze w pół godziny wytrzymam, ale takie opalanie w ruchu - to jest to. Oj marzy mi już się ciepełko, ale moze dopiero po urodzeniu, bo inaczej spuchnę.

Moj bombelek tydzien temu na usg mial 35,7cm i wazyl 2,17 kg , wiec chyba jest dobrze :tak: mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ale boje sie o te ulozenie pośladkowe bo grozi mi cesarka, :baffled: o ale jesli dziecku bedzie latwiej tak przyjsc na swiat to i mi bedzie latwiej zniesc porod bo bede sie mniej bała komplikacji ;-)

Przecież Maluch ma jeszcze dużo miejsca i może się ułożyć odpowiednio - widocznie jeszcze nie czas... Trochę dziwne, że Twoja ginka już Ciebie straszy cesarką z powodu nieprawidłowego ułożenia:no: Jeszcze jest trochę czasu, nie zamartwiaj się na zapas:tak::tak:

brzuszki pierwsza klasa!!:-)

a to mój - 35 tydzień

bb1kq2.jpg

bb2nd9.jpg

:-(Ja na 100% bede miała cesarkę, rany boje się złego samopoczucia po zabiegu, leżenie 12h w bezruchu:baffled: i wogole zle bo to operacja bleeblee, mam uraz po pierwszym cięciu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry