• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Flexy to widzę, że nie tylko ja będę miała jutro stresik ;-) najgorzej, że wizytę mam na 21:40, a wejdę na pewno po 22 :baffled: i cały dzionek w niepewności :sorry2:
A tak w ogóle, to ten tydzień jakiś załadowany wizytami :-D byle by tak samo na porodówkach nie było :szok::-D:-D:-D

Flexy to widzę, że nie tylko ja będę miała jutro stresik ;-) najgorzej, że wizytę mam na 21:40, a wejdę na pewno po 22 :baffled: i cały dzionek w niepewności :sorry2:
A tak w ogóle, to ten tydzień jakiś załadowany wizytami :-D byle by tak samo na porodówkach nie było :szok::-D:-D:-D
:szok: No to rzeczywiście późno, ja mam na 18.30 więc troche krócej się będe stresować, a co do przeładowania na porodówkach to tego najbardziej się boje, zwłaszcza że jestem teraz na "rozdrożu" co do miejsca rodzenia... sama już nie wiem gdzie, za dużo chyba myśle i czytam :crazy:

no to i ja dołączę do grona stękających :-( boli mnie gardło i mam zatkany nos.. w nocy może spałam z 2 godziny i to na siedząco.. poza tym łaziłam całą noc ponieważ tylko wtedy mogłam w miarę normalnie oddychać :-(
Wylałam litry wody morsiej i soli fizjologicznej do nosa - zresztą, kupiłam ją dla Malucha.. Płuczę gardło szałwią i nic nie pomaga..
Dzwoniłam do położnej i poleciła mi 2 X dziennie paracetamol bo inaczej nie wyróbka- przez to nocne łażenie, brzuch miałam twardy jak kamień ponieważ nic nie poleżałam.. Poza tym okład z siemienia lnianego na gardło - mam nadzieję, że pomoże.

Liliana;
witaj w gronie leżących. pewnie Masz tak jak i ja - kiedy leże skurczybyków niet - i ktg nie wykazuje nieptrawidłowości - kiedy się chodzi, brzuchol twardy..
Pij dużo plynów aby się nie odwodnić
Flexy;
Ty tu nie strasz porodem - tylko leż i tłumacz Maluchowi aby jeszcze poczekał. Torbę jednak dobrze mieć spakowaną - sama muszę tak zrobić
Lorciu;
Przykro mi,że Męża nie będzie przy Tobie.. myślę jednak,że nadrobicie wszystko..

Uważajcie z tymi marchewkowymi sokami ponieważ one strasznie obciążają wątrobę i dlatego czlowiek robi się zółty - wiem coś o tym ponieważ ja też na to tak reaguję. Wszystko dla ludzi - ale z umiarem

odnośnie samoopalaczy - jakoś nie znoszę ich zapachu i nawet te drogie czuję na kilometr...

Ewcia mam nadzieję, ze maluszek będzie dobry i pomoże Ci skończyć sesję, będę trzymać kciuki;-)

Prodigious mój mały tez sie rozpycha a nie wspomnę o kopaniu :-D ja się boję tylko jednego - że zbyt wcześnie będzie chciał wyjść;-)a wolałabym żeby urodził się w terminie:tak:
W piątek mam usg i zobaczymy ile waży i czy nadal wszystko ok

:-p
Ja wole jednak zeby moje malenstwo urodziło sie po 37 tygodniu bo ciezko mi juz wogle zaczyna byc i cały czas duzo tyje :-( z 57kg przec ciaza doszlam do 72,5kg :wściekła/y: juz mi sie wydaje ze wystarczy ale przybywa mi co tydzien okolo 0,5kg i martwie sie ze do konca ciazy bede jak kobyła :baffled: mam coraz wieksze rozstepny na tyłku bo wszystko idzie mi w pupe,uda no i na piersi a na brzuchu ani jednego rozstepu :szok:

Dove jest fajny - balsamik do ciała bynajmniej mi się podoba, nie ma plam i skura fajnie wygląda. Teraz jakoś się nie przejmuję tym, że jestem blada , jakoś inne priorytety. Co prawda wkładam trochę wysiłku w to aby sobie wygląd poprawić ale od 2 dni to się nawet nie maluję bo to bez sensu jak idę tylko do przedszkola z małą i zaraz do domciu. Uważajcie na siebie dziewczynki i wyleczyć się koniecznie musicie bo na najgorsze co się może zdarzyć to rodzić z przeziębieniem . Moja znajoma była chora jak rodziła i dzidzia po porodzie też od razu się rozchorowała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry