• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No KobietkI macie racje :tak: nie bede o tym myslala ;-) ale nie wiem jak bedzie z ulozeniem dziecka bo juz raczej usg nie bede miala :baffled: i tak samo chyba az do porodu nie dowiem sie co nosze w brzuchu :nerd: ohh najgozej mieszkac w malym miescie bo lekarze malo dbaja o to zeby czlowiek czesciej mial kontakt z wiadomosciami o wlasnym dziecku ktore nosi w brzuchu :no:

reklama
Oj widzę,że się tu dużo dzieje:szok:
Liliana,Flexy dbajcie o siebie i odpoczywajcie:tak:
Lorcia nie martw się, mój M. też wyjeżdża daleko i zawsze się zastanawiam czy będzie akurat przy mnie kiedy zaczne rodzić:-(
Azile,Asiu oby choroby Was opuściły jak najszybciej:tak:

Ja też jestem blada i przez całą ciąże używam takiego kremu samoopalającego do twarzy z loreala(akurat tej marki zapach mi pasuje) To jest krem więc nie działa tak drastycznie,smaruje nim twarz,szyje i dekolt -inaczej wyglądam jak anemiczka:sorry2:

Lilianka;
rozumiem Ciebie z tą cesarką... nic przyjemnego... nie rozumiem jak można mieć cesarkę na życzenie :szok: Kumpela z Wa-wy wczoraj mi opowiadała, że jak szła rodzić i laski z sali się dowiedziały o tym, że naturalnie - to stukały się w czoła ponieważ one wszystkie z cesarkami na życzenie :szok: Przecież to jest poważna operacja..
nie przejmuj się - Dzidzia Tobie wszystko wynagrodzi - mus - to mus
prodigious;
na pewno zrobią usg przed porodem i wtedy wszystko będzie jasne, głowa do góry

A ja mam do Was Kobitki pytanko odnośnie wakacji, macie juz jakies plany na wypoczynek ze swoimi malutkimi pociechami? Ja zastanawiam się czy w połowie sierpnia nie wyjadę z dzieciakami i męzem do chorwacji :sorry2:oczywiscie jak Nadunia będzie zdrowa i nie będzie miała żadnych komplikacji. Może to szalone plany i dośc daleko ale w Chorwacji mam ojca, który ma swój dom i super warunki. Mnie szkoda tego lata, mielismy pojechać nad Polskie morze, a koszta wcale nie są mniejsze, pogoda wręcz nie gwarantowana. :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry