• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja to myślałam, ze przy drugim dziecku normalnie urodze a tu masz Ci los od 5 miesiąca zaczęło się rozchodzić spojenie łonowe.Pierwsza cesarka też była z tego powodu tylko, ze zaczęlo się rozchodzić pod koniec 7 miesiąca. Aj tam , słaba sztuka ze mnie i tyle :szok:

reklama
Ja z moim pierworodnym bylam w Chorwacji ale jak miał 9 miesięcy i wszystko było OK. Całą drogę przespał w obydwie strony. Mój tata ma swój dom bardziej w górach, więc jest chłodniej niz przy samym morzu, więc nie było tak gorąco. Poza tym, Nadunię zamierzam karmic piersią, mam nadzieję, ze wszystko będzie OK i wyjazd dojdzie do skutku :-)

Asiu dzięki:-);-)

Od paru dni się martwie, Eryke zadrapał kot na policzku i rana wygląda jak cięta nożem i jest głęboka i dość długa(krew się lała):no:,a ja się martwie bo czuje,że ona będzie miała blizne:-(,powoli się zabliznia, a ja szukam informacji odnośnie jakiegoś dobrego kremu lub maści na blizny...
Może znacie coś dobrego?

Ja dzis w koncu ide na wizytę! Od momentu kiedy brzuszek mnie boli musiałam leżeć, choc i tak cięzko było uleżec kiedy remont i przeprowadzka niedługo:/ Mam nadzieje, ze dzis mnie w koncu gin uspokoi i powie, ze wszystko ok:) Z dzidziusiem na pewno ok, bo ruchliwe jak nigdy, dzis pobudka o 5 mi zrobiła;) Chciałabym tylko, zeby cos poradziła na ten mój bolący brzuszek, w prawdzie na zwolnieniu jestem, ale studia jeszcze musze skonczyc;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry