• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Snoopy nacięciem się nie przejmuj, bo robią je zazwyczaj w szczycie skurczu, więc zbytnio się tego nie odczuwa, a poza tym chyba mniej boli być naciętym i zszytym niż popękanym, potem naciętym i zszytym :sorry2: ja tak myślę i nacięcia się nie boję :tak:
Zobaczymy w praktyce jak to będzie :-D

reklama
No tak, kazano mi leżeć, więc leże i cały czas jeść mi się chce:-DFabiana nie mam, mam spokój ale do kuchni to co chwilę wstaję, bo jak nie po wafelka, to po bułeczkę, 4 marcheweczki już pożarłam itd ...:angry:

Z tą raną może być różnie , podobno po kocie zostają blizny, mnie bynajmniej została na ręce kreska , trzeba się mocno przyglądać ale jednak. W sumie inaczej goją się rany u dzieci więc może w ogóle nie być śladu. Do blizn cepan, śmierdzi cebulą ale pomaga.

Ja tez leze i glodnieje;))) przed godzinka wsunelam 3kanapli i chyba z 7 malych stysiow;))) nana kupila mi jeszcze francuzkie ciasteczka zkarmelem i czekolade;))) jak tak dalej bedzie to bede taka gruba ze nie bedzie widac ze jestem w ciazy;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry