reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu Joasia ma rację - naskurczowo działają liście z malin (a dokładnie napar z tego zielska) ale np. ja wypiłam przy Marysi dwie wielgachne torebki tej cudnej cherbatki (tfu tfu) - bede mieć uraz do końca życia - smakuje jak siano i niestety w moim przypadku nie działało naskurczowo. :)

reklama
Mamoocik to super..... ze dzidzia się świetnie czuje Twoim brzuszku i dokazuje...mała tancerka/erz... Cos dawno chyba kolezanki nie było. Pozdrowionka:-)

A bo miałam imprezę w sobotę - firmowy bal karnawalowy. Niedziela przechlapana, bo poszłam spać przed 3.00 w nocy, a nasz Wojtek o 7.00 rano już nie chciał spać.... no i całą niedzielę chodziłam jak zombie.:baffled:
Ale impreza była super.:-) I mojemu maleństwu też się chyba podobała, bo fikało na całego cały sobotni wieczór.:-D Widocznie muzyka podpasowała. ;-)

Ja to się w ogóle na L4 i tych przepisach nie wyznaję. Ale jakby co, to będę wiedziała kogo się poradzić:-)

Chorujące dziewczyny, zdrówka życzę!

Dla porównania - 18 tydzień z Marysią - miałam totalnie inne włosy wtedy, normalnie szok :)
Chyba teraz mam większy brzuszek, chociaż bo ja wiem....., ale przedtem miałam na pewno niżej i był bardziej szpiczasty a teraz okrągły :-)

reklama
Magdziara, widzę, że niełatwo macie... ale trzymacie się dzielnie.
Wiesz dla mne ta sytuacja jest juz noramalnościa bo tak już jest długo. Olek ma 7 lat z czego prawie 4 nie jestem z jego ojcem i wszystko jest dobrze, dopóki on sie nie pojawi i nie namąci nam w życiu - a potrafi. I to jest najgorsze burzy nasz spokój i relacje, które budujemy, wypracowujemy. wystarczy jego głupi telefon i juz coś jest nie tak z Olkiem. Qrde ale nikt nie mówił, że będzie łatwo.

Do góry