reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jak Wam już pisałam mój mąż zagranicą,a tu popołudniu ktoś puka,okazało się,że to jego kolega z piękną różą i mówi: -to dla Ciebie od Twojego M. Teraz to jeszcze bardziej za nim tęsknie:-(
Jeśli chodzi o bezsenność to od kiedy wstaje o 6.30 żeby wyszykować małą do zerówki to śpie jak suseł,nawet w dzień ucinam sobie drzemki.

reklama
No mnie to dzidzia konkretnie naciska na pęcherz i jak troche posiedze w jednej pozycji to takie dziwne uczucie ciężkości czuje i zwykle musze to rozchodzić...
Boli mnie strasznie gardło,jest czerwone i piecze :-(

Nie łamać mi się tu mamuśki ! Mnie też bolą kości ale muszą :-)one się też przygotować do porodu a poza tym zobaczycie jak tylko zrobi się cieplej i wyjdzie słoneczko to od razu nam się zrobi lepiej i na duszy i na ciele :-)

Kasiau u mnie 18 stopni za oknem,ptaki spiewaja,kwitna zonkile,róże nawet piwonie wczesne-i co?Cholerka chęci mam duzo ale jak wyjde z domu to do parku 10 minut piechotka-wyprawa jak na biegun.Chyba starośc nie radość.Miałam cos zrobic na tym wolnym,wiecie takie tam porządki w szafie i co??Tylko naleśników nasmażyłam i zmarnowałam dwa dni:crazy:

Kasia;
Jaka z Ciebie Laska :-) Ważysz jedyne 60 kg. - to ja prze ciążą miałam 63 :-D
Cieszę się, że wszystko ok :-)
Iwoszku;
Idziemy łeb w łeb z kilogramami na + :-) Super, że wyniki ok :-)
Ja miałam problemy naczynkowe - i teraz znacznie się pogłębiły :-( Kiedyś sobie usunę laserowo.

A mi dokucza niekończąca się senność. Wystarczy że usiądę na chwilkę i poprostu oczy same się zamykają:szok: Myślałam że to tylko jakieś chwilowe ale mam tak od poniedziałku i nie mija. Rano wstaję niby wyspana.

A co problemów z pęcherzem to u mnie też się pojawiły. Ostatnio pojechałam z M.. na zakupy tylko do pobliskiego sklepu i nie dałam rady wejść do niego bo tak mnie cisnęlo, nie wspomnę o tym że przed wyjściem byłam w kibelku. Aż strach wypuścić się gdzieś dalej

reklama
Do góry