• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja nie mam za dużo ubrań ciążowych - 2 pary spodni i kilka bluzek. Brr... już mam ich dość, a szkoda mi kupować kolejne. Do pracy chodze i musze jakoś wyglądać. Bo w domu to i w takich przyrótkich chodze i brzuszek wietrzę :-D:-D

Marta, atk się mówi, że teraz rodzi wyż demograficzny, więc zawsze jest ryzyko, że będzie tłok. Ja staram się nie martwić na zapas. Bedzie jak będzie.

Joasiu;
u nas na prowincji H&M nie dorobił się ubrań ciążowych :angry: i muszę przepłacać :angry: najbliżej ma taki sklep w kraju wroga :-D jakieś 40 km od Szczecina - ale jakoś mnie tam nie ciągnie..

Nasza położna w szkole rodzenia błagała nas, żebyśmy nie nosiły pasów po porodzie... Podobno są fajne dla wieloródek, ewentualnie po ciąży mnogiej, ale po pierwszej - drugiej ciąży to masakra. Mówiła, że zgłaszają się do szpitala dziewczyny z okropnymi defektami po stosowaniu pasów... Zwłaszcza latem, kiedy temperaturka pod takim pasem jest wysoka.
Ale to oczywiście sprawa indywidualnego wyboru.

... wrócił od doktora i dostał leki w tym antybiotyk - ale to na własne życzenie ponieważ w piątek jedzie w długą trasę i się przestraszył nie na żarty. A ja normalnie nadal zerkam na niego wzrokiem bazyliszka :-D

reklama
Kasia;
w szpitalu jedna z położnych mówiła mi,że to wlaśnie ,,dzięki'' witaminom dla ciężarnych rodzą się coraz większe Dzieci :-)
Mamoociku - dziękuję:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry