reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A ja chciałabym urodzić w terminie tylko te skurcze mnie niepokoją. Dziś nie mogłam wytrzymać, cały dzień coś robiłam a o 16 taki ból krzyża że wyłam i nie mogłam znaleźć miejsca. Najbardziej niepokoję się że moja ginka ma urlop, mam nadzieję, że jeszcze się z nią zobaczę po 7 czerwca:tak:
Muszę jeszcze zrobić za 3 tyg badania a w 36 tc posiew z szyjki

reklama
Mój mały ciągle się rusza kopie i wyciąga się w brzuszku, a siusiam co pół godziny trochę się boję bo leci i leci już myślałam, że mi wody odchodzą:szok:

Z tymi miejscami w szpitalach to rzeczywiście skandal:szok:jak można dopuścić do takiego stanu rzeczy za co płacimy te nasze podatki? Oczywiście mądrzy w garniturkach ciągle obiecują a nie działają może mały kubeł zimnej wody? Jakoś nie przejmują się, że kobiety rodzące odsyłaja z kąta w kąt a ustawy leżą w biurkach. Co oni tam robią? NIedługo to na szpitalnych korytarzach zbraknie miejsc, ciekawe co wtedy powiedzą? Znów będą się mijać statystykami? Boże widzisz a nie grzmisz:wściekła/y::szok::wściekła/y:

Magdziarko życzę zdrówka:-)
Snoopy z tą colą i słodyczami to nie przesadzaj lepiej coś zdrowego tak jak wędzona szyneczka:-D

Ja dzisiaj miałam ochotę na Princa Polo z mlekiem ale nie mogę słodyczy więc zadowoliłam sie kanapką i kefirem:-)

Ja zapakuję torbę dla siebie i dla maluszka. Jeśli dotrwam do 39 tc to i tak będę musiała jechac do szpitala - tak powiedziała mi ginka - bo z cukrzyca to jakoś inaczej postępują. Mam nadzieję że maluszek nie będzie się spieszył i dotrwamy do tego 39 tc

reklama
A ja zaraz wezmę skopolan bo czuję skurcze nałykam się tych tabletek ale jak trzeba t trzeba najważniejsze żeby brzusio był miękki:tak:

Na marginesie to nie wiziałam jeszcze stycznia 2009?

Do góry