reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja po wczorajszych bólach pobiegłam kupić sobie dwie koszulki , bo zpanikowała , że nie będę miała nawet w czym do szpitala jechać. A co do ciuszków w szpitalu to ja nie wiem jak jest u nas, kiedyś jak rodziłam nic nie trzeba było mieć swojego , a teraz nie wiem.

reklama
Ja mam jeszcze jedno marzenie żeby się zaczęło gdzieś o 5 rano , no może być i później aby nie na samą noc i żebym oczywiście była wyspana przy założeniu że potrwa ze 2 godzinki to już by był total cudzik
kasiu masz super marzenie!!!!!!!!! Ja tez tak chcę , i najchętniej proszę o jakiąś sobotę, aby M był pod ręką.:-)

Najlepiej zadzwonic do szpitala i popytac jakie sa zwyczaje. U nas dla dzidzi nic nie trzeba, dopiero jak sie wychodzi. Ja z doswiadczenia wiem, ze warto miec chusteczki nawilzane i czapeczke

ja proszę o piątek tak po 15-tej M wróci z pracy i mogę rodzić:-D

Dziewczynki bardzo wam dziękuję za miłe słowa:tak: jesteście kochane i mam nadzieję że wszystkie porodzimy zdrowiutkie dzidzie w najlepszych dla nich i mam terminach:tak::-)

ja jeszcze się trzymam,troszku wypoczełam i mały uspokoił się w brzuchu:-) nawet skurcze nie dają mi tak w kość.:sorry2:
Maju gratuluję udanej wizyty i mam nadzieję że nie przypałętało ci się żadne paskudztwo:no:

Heh a ja będe tęsknić za tym "szczególnym" traktowaniem :-D coż potem będe musiala dzielić się miłością mojego M z malutką , Już nie bede jedyną kobietą w jego życiu :-D Jakoś mi nie śpieszno zeby sie rozpakowywac :-D

Moja mała to ciągle sie rusza... wiercenie to normalka, faktycznie jak obcy, z prawego na lewy:) później kopniaki we wszystko co mozliwe, najbardziej boli jak w boku wali... :) na szczescie jakos zeberka omija:) Ale i tak chyba najbardziej to lubi przytulac sie do tatusia:) Odrazu do niego lgnie, jak tylko rękę przyłozy:) Zastanawiałam sie tylko, kiedy ona śpi.... :p:)

Ja dziś jakaś taka zmeczona jestem... rozdrażniona tez za bardzo:( Jakos tak ostatnio mam ochote lezec w łozku i tylko czas spedzac z M. Wszyscy tak jakby mnie wkurzali mówiac prosto..., a później mam przez to kłopoty... :( ehhh... wykancza mnie juz ta ciąża, a gdzie tam koniec... ! ehhh... a jutro na uczelnie musze jechac:( Dzis musiałam zrobic sobie wolne, ehhh...

A ja chyba zostane samotna mama, poklucilismy sie z J i pobil jakiegos chlopaka... siedzi teraz debil na komisariacie?? Po co malej taki ojciec???

reklama
Do góry