reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja martwię się o naszego "PROCESORKA" wczoraj pisała, że miała skurcze mam nadzieję, że się jeszcze nie rozdwoiła kochana Magdziarka:-D

Ale nam ta koncówka daje popalić co :laugh2: moja mala dzisiaj bardzo spokojna od rana tylko delikatne ruchy;-) chyba wie że w niedziele mamusi trzeba dać odpocząc :tak:

Edytko, cieszę się, że u Ciebie i chłopców w porządku.

Mamociku masz tylko 23 dni, ale czas szybko leci:szok::szok::szok::szok:

Fakt, że już nie dużo, ale mój suwaczek coś oszukuje, bo wg niego termin mi wypada chyba na 3 czerwca, a ja mam 7. Ale i tak już nie dużo.:-)
Aniu, nawet nie zauważysz kiedy zleci czas.

Dziewczyny, cieszę się, że jest w porządku.

I życzę Wam wszystkim żebyście rodziły wg zamówionych terminów.:-D:-D:-D

reklama
Ja zdycham ze zmeczenia.Pode mna mieszka kobitka z dzieckiem dwuletnim.W nocy dostała szału,pobiła dziecko.Wpadła policja,zabrali chłopczyka,a ona wyła jak zwierze do rana.Krzyczała,ze chce umrzec,ze nienawidzi wszystkich.Zwariować mozna było.nie wiem co ja napadło,chora czy nacpała sie czekoś.Trudno osądzac,może biedulka miała załamanie psychiczne.Ale czemu jej nie zabrali do psychiatryka??

Pakuje sie i jade na plaze,u mnie w Liverpoolu własnie za oknem 28 stopni.Jade sie ochłodzic.I przespie sie na piachu bo spałam 3 godziny:baffled:

Do góry