reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Joaś ja też jestem ciekawa tej koszulki. Pstrykaj fotkę i chwal się nam szybciutko.
Czekamy

Czekamy

agusia04
Czerwcowa mama'08
Aniknulka, Magdziarka jest u rodziców. Napisałam o tym na NIEOBECNOŚCI
:-)

Edytko, cieszę się, że u Ciebie i chłopców w porządku.
Fakt, że już nie dużo, ale mój suwaczek coś oszukuje, bo wg niego termin mi wypada chyba na 3 czerwca, a ja mam 7. Ale i tak już nie dużo.:-)
Aniu, nawet nie zauważysz kiedy zleci czas.
Mamociku masz tylko 23 dni, ale czas szybko leci![]()
Fakt, że już nie dużo, ale mój suwaczek coś oszukuje, bo wg niego termin mi wypada chyba na 3 czerwca, a ja mam 7. Ale i tak już nie dużo.:-)
Aniu, nawet nie zauważysz kiedy zleci czas.
reklama
Ja zdycham ze zmeczenia.Pode mna mieszka kobitka z dzieckiem dwuletnim.W nocy dostała szału,pobiła dziecko.Wpadła policja,zabrali chłopczyka,a ona wyła jak zwierze do rana.Krzyczała,ze chce umrzec,ze nienawidzi wszystkich.Zwariować mozna było.nie wiem co ja napadło,chora czy nacpała sie czekoś.Trudno osądzac,może biedulka miała załamanie psychiczne.Ale czemu jej nie zabrali do psychiatryka??
Pakuje sie i jade na plaze,u mnie w Liverpoolu własnie za oknem 28 stopni.Jade sie ochłodzic.I przespie sie na piachu bo spałam 3 godziny
Pakuje sie i jade na plaze,u mnie w Liverpoolu własnie za oknem 28 stopni.Jade sie ochłodzic.I przespie sie na piachu bo spałam 3 godziny

Podziel się: