reklama
Agusia będzie dobrze nie martw się ale staraj się myś ręce po każdym smarowanku i nie całuj małego. Ja bym uważała, jednak dla pewności zadzwoń do ginka.
Mata skarbie nie marudź tylko wklejaj zdjątko kochana
- dziś jestem strasznie niecierpliwa, może dlatego, że mały łobuziak daje mi w kość. Trochę pospałam ale czuję, że urodzę wcześniej przez te skurcze. A tak chciałam donosić:-(
Mata skarbie nie marudź tylko wklejaj zdjątko kochana

Wiecie co wrocilam wlaśne z zakupów budowlano-dekoracyjno-wykonczeniowych! No ale nareszcie mam juz wszytko teraz moge lezeć plackiem i pokazywać palcem co gdzie i jak!
uffff a teraz czas na poprawe krążenia w nozkach! Bo taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mi spuchly 

Melduję się po wizycie;
Termin przesunął mi się na 14 czerwca

tak więc teraz mam 35 tydzień i 2 dzień 

Maluch waży 2.500kg, łożysko osiągneło już III stopień - więc dojrzałe. Szyjka ok - długa i zamknięta. Maly położył się już główką do dołu - nawet czułam ten moment - było to o ile sie nie mylę w sobotę :-)
Ginek nakazał mi odstawienie wszystkich leków z wyjątkiem witamin.
Jeszcze 2 tygodnie i ciąża donoszona.
Kolejna wizyta za 2 tyg. czyli w Dzień Mamy :-)
Termin przesunął mi się na 14 czerwca

Maluch waży 2.500kg, łożysko osiągneło już III stopień - więc dojrzałe. Szyjka ok - długa i zamknięta. Maly położył się już główką do dołu - nawet czułam ten moment - było to o ile sie nie mylę w sobotę :-)
Ginek nakazał mi odstawienie wszystkich leków z wyjątkiem witamin.
Jeszcze 2 tygodnie i ciąża donoszona.
Kolejna wizyta za 2 tyg. czyli w Dzień Mamy :-)
kacha381
Czerwcowa mama'08
Agusia ja tez ostanio sie balam do szpitala przyszla dziewczyna ktora nie przyznala sie ze miala kontakt z osoba chora na polpasca a na dodatek jej braciszek ktory byl dalej chory odwiedzal ja. Lezala ze mna na sali Dopiero pielegniarka gdzies uslyszala jak romawiali i zrobila sie afere. Jest to ten sam wirus co ospa wiec jesli ktos nie mial ospy moze sie latwo zarazic. Ale jak przechodzilas w dziecinstwie to nic sie nie dzieje.
galuszek masz racje wysyp kobiet w ciazy u nas ostatnio odsylali do szpitali oddalonych o pol godziny drogi od tarnowa. Ja zalatwilam sobie ze jakby co to dzwonie do mojego lekarza a on mi zalatwi miejsce.
U nas dzis tez straszny upal ubralam sukienke na szeleczkach niezbyt piekna ale przynajmniej nie jest mi w niej goroca.Spuchly mi rece pierscionkow dzis juz nie sciagne ani obraczki.
A w pokojach zrobil sie straszny upal ponad 25 stopni. Jak jest latoto u nas 32 stopnie nawet w nocy nie da sie tego wywietrzyc.
galuszek masz racje wysyp kobiet w ciazy u nas ostatnio odsylali do szpitali oddalonych o pol godziny drogi od tarnowa. Ja zalatwilam sobie ze jakby co to dzwonie do mojego lekarza a on mi zalatwi miejsce.
U nas dzis tez straszny upal ubralam sukienke na szeleczkach niezbyt piekna ale przynajmniej nie jest mi w niej goroca.Spuchly mi rece pierscionkow dzis juz nie sciagne ani obraczki.
A w pokojach zrobil sie straszny upal ponad 25 stopni. Jak jest latoto u nas 32 stopnie nawet w nocy nie da sie tego wywietrzyc.
mata-kow
mama do kwadratu :)
No to wklejam zdjęcie, robiłam kamerką internetową, bo sama aparatem nie dałabym rady 
I jednak będę robiła poprawkę, bo mi się nie podoba
miał byc skos, a nie pejsy, a to wygląda okropnie
a ja zauważyłam to dopiero w domu po umyciu włosów, bo tak dobrze było to zatuszowane przez modelowanie 

a ja myślałam, że mam coś takiego (tylko bez grzywki)

I jednak będę robiła poprawkę, bo mi się nie podoba

a ja myślałam, że mam coś takiego (tylko bez grzywki)

reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Joasiu gratuluję udanej wizyty :-) a termin wrócił chyba do tego pierwotnego, jak się nie mylę 

Podziel się: