reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Aniu to chyba bedziesz miala malego wielkoluda:-) bo ja teraz mam jeszcze duzo miejsca w brzuszku (tak mysle, bo sporadycznie po zebrach obrywam) choc mam nuzki i dupke pod serduszkiem:-)
KOBIETY NIE MACIE PRAWA WOGOLE TAK MYSLEC!!! BEDZIE DOBRZE BO MUSI BYC I DZIECI BEDA ZDROWE!!!

Dziewczynki ja za żadne skarby się nie przepisuję dobrze mi z Wami a termin mam na 25 czerwca więc Agacinko chyba z Matą zostaniemy na końcu ale nie martwię się tym najważniejsze żeby myśleć pozytywnie :-D

Ja mam termin niby na 15stego ale wydaje mi sie ze przenosze i to sporo... a co do przeniesienia to ja tak jak Wy zostaje w czrwcóweczkach!!! ;-):-D

Ula współczuję tych wrażeń:tak:a słyszałyście o tym skatowanym dziecku przez rodziców - zmarło w szpitalu a ojciec tłumaczył, że spadło z łóżka:crazy: wkurza mnie takie gadanie, ludzie nie moga mieć dzieci a tacy ludzie katuja takie maleństwa:wściekła/y: niech Bóg im się odpłaci:tak:

Mata a w tym ZUSie to powinnaś im zrobić awanturę

dla poprawy humoru:
Jak wypełnić orzeczenie ZUS

W Krakowie na chirurgii (nie powiem której) przyjmowal wtedy doktor,
> ktorego meczyl jeden pacjent, ktory po raz czwarty juz przyszedl celem
> wydania KOLEJNEGO zaswiadczenia dla ZUS'u z powodu utraty w
> wypadku tramwajowym obu nog. Problem w tym, ze urzednicy z ZUS uwzieli
> sie albo
> na pacjenta, albo na chirurga, bo z uporem maniaka przyznawali rente
> CZASOWA za kazdym razem. Gdy wiec pacjent czwarty raz pojawil sie z
> drukiem na kolejna rente czasowa, chirurg spienil sie mocno i napisal
> na druku, przywalajac do tego wszelkie urzedowe pieczatki orzecznika: "
> UJEBALO MU OBIE NOGI I JUZ MU KUR..A NIE ODROSNA!!! "
>
> Facet tydzien pozniej przyszedl z flaszka, bo dostal wreszcie rente
> stala.
>

Snoopy chyba poszedł w tatusia (mój M ma 195 cm wzrostu), poza tym na USG wyszło, że rzeczywiście jest duży jak dotrwam do końca to może mieć nawet 4 kg i 60 cm wzrostu, no ale trzeba brać poprawkę na USG

Aniknulka haha a to dobre- usmiałam sie do łez :-D:-D:-D
Mata gratuluje rocznicy!
Ula -współczuje widoku- ja jak w swojej pracy widziałam trupa to nistety do dzis mam ten widok... taka praca... chodziaz nie wiem czy do tego sie mozna przyzwyczaic :dry:
Co do wydatków- to my Z Ł mamy dwa konta, ale jak jest wypłata to wybiaramy i trzymamy wspolnie-płaca rachunki i wydajac na zycie itp.

Nie mogę się pozbyć tego kaszlu mam już dosyć płuczę, biorę tabletki homeopatyczne nie wiem co jeszcze:no:buuuuuu nienawidzę chorować

reklama
Myszka , odezwij sie i napisz jak po tej nawałnicy u Ciebie. Mam nadzieje ze żadnych podtopień u Ciebie nie ma.:baffled: Matko kochana co za dzień!:wściekła/y:

Do góry