daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mata moze to smieszne co napisze ale spróbuj następnym razem zamoczyc najpierw pupę, tak słyszałam ale od kogo to nie wiem
moze pomoze a napewno nie zaszkodzi ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asiowo Paulinka to dzielna dziewczynkaa jak Ty to robisz, że mała tak rzadko je? Moja potrafi nawet po godzinnej drzemce być głodna... a ciągnie mi do flaczka
ale robi postęoy, jak się naje, to się wierci z cycem w buzi aż jej nie wypadnie
![]()
Mata moze to smieszne co napisze ale spróbuj następnym razem zamoczyc najpierw pupę, tak słyszałam ale od kogo to nie wiemmoze pomoze a napewno nie zaszkodzi ;-)
zgadza sie KasiauZ tego co pamiętam masz taki sam wózek jak ja (herry 2) ja trzymam go u mamy na 1 piętrze ale faktycznie najgorzej się wybrać. U mojej siostry jest wózkownia i nie trzeba się męczyć.