reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Milka witaj po przerwie :-) Cieszę się, że wszystko idzie do przodu :tak:

A ja niby pracę piszę :sorry2: mała budzi się do karmienia, tzn. ciamka na całego, więc ide ją nakarmić póki śpi, bo potem może być ciężkją uśpić ;-) a potem znów do pracy :baffled:

reklama
Asiowo to masz faktycznie rekord - u mnie to tylko 4 ale i tak dobrze
Dziewczyny co do godzin pracy to ja liczę z dojazdem bo godzinę mam w jedną stronę niestety a co do godziny na karmienie to w prywatnej firmie nie spodziewam się aż takich luksusów:-)
Ja wczoraj byłam flaczek bo się czymś zatrułam i cały dzień przeleżałam, miałam temperaturę ale dziś już ok.
Wczoraj mała zaczęła głowę podnosić na płaskim:szok: a jeszcze 2 dni temu robiła to tylko na leżaczku.
Mata nawet do 14 dni może maluch nie robić kupki i jest to normalne
Nie mam czasu usiąść i wybrać zdjęcia do wywołania a trochę tego jest. Ostatnio wywołałam 65 zdjęć z czego trochę rozdałam , a u mnie 79 groszy - trzeba faktycznie poszukać w necie bo można mieć o połowę więcej za tą kaskę a jak się ma cyfrówkę to się dużo trzaska.

Asiowo to gratulacje :-)
Dobrusia dzisiaj w nocy jak na złość... pisałam pracę, położyłam się po północy, a ona się do 8 z pięć razy wybudzała :baffled:

Kasiu teraz już jasne, czemu tak długo ;-) a ta godzina na karmienie i tak Ci się należy :tak: a z tymi 14 dniami bez kupki nie strasz, bo nie ma chyba pampera, który to przyjmie :baffled:
Dobrze, że już się lepiej czujesz. Choróbska wiedzą, że nie mogą się na długo do młodych mam przyczepiać, bo one nie mają czasu na chorowanie ;-)

Asiowa dolaczam do rekordu Moj Wojtek przespal 9 godzin ale od jedzenia minelo 10 . Rano jak sie obudzilam to poszłam zobaczyc czy z nim wszystko ok. Byl;am w szoku. Oby tak zostalo
Milka witaj znowu. Moj Wojtek tez na widok corki smieje sie jak glupi. Ona nie musi nic robic a on juz zadowolony.

Mata może za to w dzień mała będzie ładnie spała i trochę podgonisz z pracą.
Moja mała też się cieszy na widok siostry a jak przed nią staie i robi pajacyka to już w ogóle szał:-)

Witajcie!
Ale macie fajnie ze tak długo Wam dzieci śpią!!! Asiowo a Ty karmiesz piersią czy butlą?
Mata mam nadzieję ze Dobrusia da Ci pisac pracę!!!
Kasaiu mój też śpi 4 godziny najdłużej w nocy a potem pobudka co 2-3 h, ale jeszcze trochę i może u nas bedą dzieciaczki spały całą noc :tak:
Bartek właśnie ucina sobie drzemkę, a mnie ten kręgosłup boli bardziej niż wczoraj:-( jak mi sie uda pojadę dzisiaj na masaz do takiej babeczki, no ale zobaczymy czy bedzie miała miejsce- znając moje szczęście to pewnie nie :dry:
Kurcze pogoda nie za fajna, a muszę isc do sklepu, chciałam dzisiaj zrobic lasagne na obiad bo znalazłam fajny przepis, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie:sorry2:
Miłego dnia!

Daruunia oby babka miała miejsce to się trochę zrelaksisz :-)
Ja jadłam lasagne w szpitalu z mięsem mielonym , tak mi smakowała ale nie mam przepisu

reklama
Daruunia-przesliczny avatarek!:-)
Asiowo-moja Maja dzis spala 8.5 ,wczoraj 9.5 godz.:-)A piersi czasem jak kamienie i cieknie z nich,a czasem takie do zniesienia.

Ale uspic ja czasem ciezko....

Do góry