reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Chce kolejnego dzidziusia, ale jeszcze nie teraz...
Mysle, ze tak za rok - 2 lata bedzie juz dobry czas:tak:
Narazie nadzwyczajnie nie stać nas na 2 dzidziusia... i ja jakos nie jestem psychicznie na to gotowa. Z 1 malenstwem czasem sobie nie radze, a co dopiero 2:szok:

reklama
Ja w pierwszej ciąży to już się nie mogłam doczekać kiedy pójdę już do pracy a teraz kompletnie nie mam na to ochoty i w ogóle myślę, że jakoś dojrzalej przeżywam to wszystko i nie wiem ja ja sobie poradzę z powrotem do pracy, jak przeżyję to rozstanie. Muszę się ostro pilnować żeby Wera nie miała pretensji że się bardziej zajmuję Olą , nie wiem, może to dlatego że Wera była bardziej rozplanowana i długo spała i przy niej buło bardziej rutynowo

Zuzkus gratuluję kolejnego ząbka :-D ale expresik u Ciebie
Maajka ale byłaby niespodzianka :tak:
My byliśmy z Jasiem u ortopedy i neurologa. Bioderka ok a naurologicznie prawie ok mamy duuużo ćwiczyć i rozluźniać Jasia bo jest za bardzo spięty. Poza tym w W-wie straszne korki.
Kasiau życze zdrówka Weronice. A tak na marginesie byłam dziś w Błękitnym w Amadeo i zostawiłąm tam zakupy :szok::wściekła/y::szok: gdzie ja mam głowę potem byłam jeszcze w triumfie kupowałam stanik i nawet nie spostrzegłam, że ich nie mam dopiero o 20 zorientowałam się w domu, że brakuje mi jednej torby :wściekła/y::szok::wściekła/y: muszę jutro jechać i liczyc na uczciwość sprzedawczyń :tak: Kurcze ale jestem zła na siebie gdzie ja mam głowę :-D to wszystko przez tych lekarzy , korki i mojego m bo został z małym a ja głupia tak sie spieszyłam a ten jeszcze wydzwaniał jak przymierzałam biustonosz no mówię Wam jakieś fatum dzisiaj :wściekła/y::no::wściekła/y:

Aniknulka mam nadzieję ,że sklep "uczciwy" i oda ci torbę z zakupami.
Ja też często tracę głowę - hit nad hitami to że przegapiłam egzamin na prawko bo byłam przekonana że będzie w poniedziałek a był w piątek a w ogóle to na razie olałam te prawko bo jakoś głowy do tego nie mam a myślałam że będzie łatwiej jak urodzę a teraz szkoda mi zostawiać Oli
Aniknulka znalazłam numer telefonu do tego sklepu , może lepiej osobiście , sama nie wiem ale jak nie będziesz mogła jechać
Amadeo" Sklep Paweł Antosiewicz‎ - więcej informacji »Józefa Piłsudskiego 31, Legionowo - 22 774 34 10‎

Ostatnia edycja:
Kasiau oby mi się udało , żeby tylko były tak uczciwe jak Twoje panie z Apteki :tak: i tak pewnie dziś nie prześpię nocy z tych emocji :wściekła/y: a prawko jeszcze zdasz :tak: zobaczysz :tak: w każdym razie mamuśki BB są z Tobą a ja na czele :-):-D:-)

Kasiu, ja mam dokładnie tak samo z tym powrotem do pracy. Jak siedziałam z Wojtkiem na macierzyńskim, to już mi się w domu nudziło. Szkoda mi było go zostawiać, ale praca mnie ciągnęła.
Teraz już mi się tak nie spieszy. Owszem, jak poszłam do pracy, do znajomych, zobaczyć co i jak, to aż mi było szkoda, że oni tam razem, a ja w domu. Ale jak tylko wróciłam do domu, to miło mi było, że mogę być z dziecmi.
No i dlatego biorę jeszcze dużą część urlopu wypoczynkowego, żeby jeszcze w domku posiedzieć. A do pracy wracam jakoś na koniec listopada i na pół etatu. Mam nadzieję, że uda się to zgrać finansowo. Ale juz się cieszę, że będę miała dla dzieci sporo czasu.

Kasiau już się umówiłam z moim wujkiem (bo rodzice nie będą mogli mnie podwieźć a m w pracy) sklep jest chyba od 10.
Ja na razie biorę wychowawczy do czerwca potem zobaczymy :tak:

Aniu spokojnie na pewno odzyskasz wszystko :tak::tak::tak::tak:
Ale co do tego fatum to się zgodzę mój M zgubił dziś portfel a w nim były wszystkie karty kredytowe z pinami :zawstydzona/y: takiego mam rozgarniętego męża i trochę pieniędzy , dokumenty i prawo jazdy ale dzieki Bogu znalazł jakiś uczciwy facet i przywiózł do domu nic nie zginęło nawet grosik więc jeszcze istnieją na tym świecie uczciwi ludzie ;-)

Jolu widzę, że nie tylko mamy sa zakręcone :tak: ale cieszę się, że Twój m odzyskał tak ważne rzeczy :tak: mam nadzieję że i mi trafi się taka uczciwa osoba i jutro pochwalę się Wam moimi zakupami :tak: zmykam i idę odreagować przy Karmi ;-) i Samych Swoich - leca na dwójce :tak:

reklama
Hej Madziu dzwoniłam tak bo chciałem się ciebie poradzić ale już wszystko ok a chodziło mi o to czy dajesz Anotsiowi soki GERBERA chodzi mi dokładnie o jabłkowy

Do góry