reklama
A
Asiowo
Gość
współczuje wam dziewczyny tego wstawania...
Ja jakbym musiała tak wstawac to bylabym wiecznie nieprzytomna, bo jak wstaje w nocy, to potem zanim zasne to conajmniej pół godz musi minąć

Ja jakbym musiała tak wstawac to bylabym wiecznie nieprzytomna, bo jak wstaje w nocy, to potem zanim zasne to conajmniej pół godz musi minąć

kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja jestem uziemiona prze Weronikę bo nadal bierze antybiotyk. Ja nawet posprzątać nie mogę bo się wierci jak szalona - mała akrobatka . Mogę sobie iść zrobić kawę czy herbatę czy cokolwiek jak ją mam na rękach ale nie wszystko można zrobić trzymając dzidzię
azile29
Czerwcowa mama'08
Ja też tak wstawałam:-(. Oj dają nam w kośćja dziś mialam pobudkę o 2,3,4,5,6,7....![]()
oj dziewczyny biedne jesteście
coś te wasze dzieciaczki lubią nocne życie
magdziarko oj szkoda chociaż miałabym towarzystwo na dzisiejszy dzionek
Mikoś też nie bardzo daje mi porobić w domu
dlatego wszędzie taszczę go w leżaczku bądź foteliku

magdziarko oj szkoda chociaż miałabym towarzystwo na dzisiejszy dzionek

Mikoś też nie bardzo daje mi porobić w domu

azile29
Czerwcowa mama'08
Madziu Hotel Turkus jest tuż obok. Tego samego właściciela. Zaproponowałbym ci u mnie nocleg , ale nie mam wolnego pokoju:-(. A szkoda. Ale może się spotkamy bo będziesz bardzo blisko mnieA to w stronę Pasłęka trzeba jechac.......

Białystok, Hotel Turkus
Ale jak byś chciała większy luksus to polecam Hotel Gołębiewski w Białymstoku
Hotel Gołębiewski w Białymstoku
reklama
azile29
Czerwcowa mama'08
A teraz napisze co u mnie.Wiele się dzieje. W poniedziałek dzień nauczyciela , a ja jestem przewodniczącą trójki klasowej i mam zaszczyt zakupić coś na dzień nauczyciela. Najpierw była zbiórka pieniędzy (ciężko było, bo ludzie nie lubią dawać kasy). Dziś kupiłam bąbonierki a jutro kupie kwiatki. Zaraz idziemy na urodziny do kolegi Synka. małego odstawiam do mamy a sam sie troszke odpręże na kawce.
Pisałam wam że mały robi brzydkie kupki. Za to teraz od wczoraj nie ma kupy
. Nic nie rozumiem. W dzień jest pocieszny , coś tam non stop gada i śpiewa. Lubi być przymnie , ale da sie już coś z nim zrobić. Spanie tylko w wózku ale po1 godzine załapuje. A je różnie. Z rana po nocy robi dłuższą przerwe 4 godzinną a później to jak jemu sie zechce od 1 do 3 godzin. gdyby nie te nocki to było by już fajnie.
Pisałam wam że mały robi brzydkie kupki. Za to teraz od wczoraj nie ma kupy

Podziel się: