reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Lorcia gratuluje 5 miesiąca!!!
Asiowo a Tobie gratuluje 4 miesiąca!!!
:-):-):-)

Witajcie!
U nas nocka znowu nie zaciekawa- mały juz czwartą noc z rzędu budzi sie o północy i płacze- to nie ząbki tylko brzuszek, bo pręży sie i pryta... kurcze nie wiem jak mu pomóc??? moze to kolka? ale nigdy nie miał koli...
sama nie wiem....
Dzisiaj jedziemy po południu do lekarza moze cos doradzi :blink:

u nas nadal nie jest dobrze:no:mały przeziebiony na całego i dzisiaj ma lekki stan podgoraczkowy 37,5 w nocy co chwile odciagałam mu frida katar,całą noc nie spałam:-(dzisiaj jade do mamy na obiad i pojde znim do lekarza,on mimo tego ze chory wypija mi po 200ml mleka,jakos ostatnio tak woli:baffled:

lorciu,asiowo gratuluje 5 i 4 miesiaca
głuszku współczuje
mata trzymaj się, a naczyniami się nie przejmuj
darunia mam nadzieje,ze dowiesz sie czegos nowego od tego lekarza
sorki ze pisze z małej literki ale mam małego na kolanach,spi:baffled:

Mała usnęła w łóżeczku ze smokiem w buzi :szok::szok::szok: co prawda wtuliła się w moją koszulę, ja jej wtdy smoka do buzi i załapałą :tak: jej, żeby już tak było, to przestanę być dla niej smoczkiem :sorry2:

Julia zdrówka maluszkowi :tak: ja to się boję, żeby mała nie załapała ode mnie tych zatok... bo u mnie bakteryjka się obudziła, przez którą kilka lat temu schudłam 10 kg w 3 miesiące :baffled: mam nadzieję, że jakoś ją wyciszę, bo inaczej może być ciężko...

Gratuluję kolejnych miesięcy czerwcowych maluszków :-)

Zobaczyła mnie dziś koleżanka i się uśmiechała , że my baby mamy taki los.
Fajny widok - ja z 2 dzieci ( mam od wczoraj jeszcze do opieki syna mojej siostry bo przyjęli ją w końcu do szpitala ), mała w nosidełku i zakupy w ręku - matka polka :-):-):-)
Mam dziś zebranie w szkole i jestem zła że nie mogę iść ale cóż mam zrobić .
Dziewczynki gratulacje skończonych miesięcy :-)
Julia zdrówka dla dzidziulka :-)
Mama wróciła ze szpitala i szaleje zamiast poleżeć , na szczęście jedzie na miesiąc do sanatorium - może odpocznie

Lorcia możemy podać sobie ręce, Maciuś też już ma 5 miesięcy:-)

Asiowo gratulki na 4 miesiąc:tak:

Mata zdrowia i żeby ten wychowawczy się udało załatwić

Joanno witaj znowu!

Głuszku jak tam na dzisiaj?

Julia zdrowia dla małego

Mój Maciuś ma dziś katar i stan podgorączkowy, strasznie marudny i wogóle nie śpi. Dałam mu nurofen, mam nadzieję że mi się nie rozłoży:-(

Dziękuję dziewczyny za wsparcie, z Wami jest mi duuużo lżej :tak: zawsze zrozumiecie :-D
Jasiek usnął a ja wstawiłąm obiad i wpadłam na chwilę do Was. Niestety nocka straszna - mały obudził się o 1.30 i do 3 go lulałam już miałam dosyć a byłam wściekła - poniekąd przez to, że miałam doła i jeszcze trochę mnie trzyma. Muszę z m porozmawiać bo bardzo bym chciała żeby było jak dawniej - spontanicznie, czule... tak jak u Magdziarki a teraz wydaje mi się, że życie ucieka mi między palcami - każdy dzień taki sam a my nawet nie mamy okazji spokojnie porozmawiać:tak:
ale dosyć smutków.
Asiowo, Lorcia gratuluję :-D rosną maluszki
Mata życzę zdrówka :-)

Julia, zdrówka dla maluszka. Całe szczęście, że pomimo kataru chętnie je...szybciej wróci do zdrowia:tak:
Mata, współczuję zapalenia zatok...potrafią człowieka wymęczyć. Mam nadzieję, że malutka da Ci teraz odpocząć,żebyś teraz Ty szybciutko wróciła do zdrowia.
Gratulacje dla "urodzinowych" czerwcowych maluszków.
Aniknulka, trzymaj się! Ja przed wyjazdem do moich rodziców też miałam doła. Ale odpoczęłam (psychicznie i fizycznie). Teraz mam nawet siłę i cierpliwośc, żeby małego uczyć zasypiania. Trzymam kciuki, żeby Jasio i Tobie dał odpocząć.

My byliśmy dziś u dermatologa. Poszliśmy głównie z krostkami na twarzy. A one w czasie nocy zbladły i nie wyglądało to najgorzej. Chciałam jeszcze lekarce pokazać brzuszek małego, bo tam też było ich kilka. Rozbieram go...a tam wysypka na całej klatce piersiowej. A rano jak go ubierała jeszcze jej nie było. Dermatolog stwierdziła, że to wygląda jak alergia kontaktowa. Tylko ja nie mam pojęcia na co. Od urodzenia nie zmieniłam kosmetyków Krzysia, proszek ten sam. Chodzi w jasnych ubrankach, więc to nie barwnik z ciuszków. Lekarka stwierdziła, że jeżeli to alergia pokarmowa, to trochę nietypowo wygląda. Przez ten tydzień mamy smarować skórę i zobaczymy. Jeżeli nie przejdzie, to zaczynam dietę eliminacyjną, żeby znaleźć alergen. A już tak się cieszyłam, że mały ma wreszcie śliczną skórę, jak u niemowlaka :-). Bo wcześniej, kiedy wykoczył mu rumień w 2 miesiacu, wyglądał strasznie.
Zmykam...mamy dziś z M 3 rocznicę ślubu i chciałam coś przygotować. :happy:
Buziaki dla wszystkich.

reklama
no i maluchy śpią uffffff jeszcze godzina i na pewno oszalałabym:sorry2:
Mikołaj jest przeziębiony...,wróciliśmy do eurespalu plus wykrztuśny plus nacieranko pulmex baby:sorry2: mam nadzieję że to pomoże:tak:
Ogólnie dzisiaj miałam jakiś taki dzionek do bani:oo: przez tą pogodę chodziłam strasznie nerwowa i do tego jakaś niewyspana.....czasem nie mam sił na zabawę z Karolem:-(
Dziękuję za gratulacje dla mojego pięciomiesięczniaka:-)
Zuzkus gratulacje dla Maciusia!
Asiowo gratuluje 4 miesiąca:-)

Joanna najlepszego z okazji rocznicy!!!!
Mam nadzieję że twój maluch pozbędzie się wysypki!!!
Aniknulko cierpliwości:tak: wszystko wróci jak tylko maluszek podrośnie:tak:
Mata powiadasz rozmowa z szefem o wychowawczym:baffled: nie zazdroszczę:no:
mam nadzieję że Dobrusia ci się naprawi i polubi smoczek:tak:
Darunia trzymaj się dzielnie! może dziś Bartuś prześpi ci ładnie nockę!!!trzymam kciuki!!

Do góry