Julia, zdrówka dla maluszka. Całe szczęście, że pomimo kataru chętnie je...szybciej wróci do zdrowia

Mata, współczuję zapalenia zatok...potrafią człowieka wymęczyć. Mam nadzieję, że malutka da Ci teraz odpocząć,żebyś teraz Ty szybciutko wróciła do zdrowia.
Gratulacje dla "urodzinowych" czerwcowych maluszków.
Aniknulka, trzymaj się! Ja przed wyjazdem do moich rodziców też miałam doła. Ale odpoczęłam (psychicznie i fizycznie). Teraz mam nawet siłę i cierpliwośc, żeby małego uczyć zasypiania. Trzymam kciuki, żeby Jasio i Tobie dał odpocząć.
My byliśmy dziś u dermatologa. Poszliśmy głównie z krostkami na twarzy. A one w czasie nocy zbladły i nie wyglądało to najgorzej. Chciałam jeszcze lekarce pokazać brzuszek małego, bo tam też było ich kilka. Rozbieram go...a tam wysypka na całej klatce piersiowej. A rano jak go ubierała jeszcze jej nie było. Dermatolog stwierdziła, że to wygląda jak alergia kontaktowa. Tylko ja nie mam pojęcia na co. Od urodzenia nie zmieniłam kosmetyków Krzysia, proszek ten sam. Chodzi w jasnych ubrankach, więc to nie barwnik z ciuszków. Lekarka stwierdziła, że jeżeli to alergia pokarmowa, to trochę nietypowo wygląda. Przez ten tydzień mamy smarować skórę i zobaczymy. Jeżeli nie przejdzie, to zaczynam dietę eliminacyjną, żeby znaleźć alergen. A już tak się cieszyłam, że mały ma wreszcie śliczną skórę, jak u niemowlaka :-). Bo wcześniej, kiedy wykoczył mu rumień w 2 miesiacu, wyglądał strasznie.
Zmykam...mamy dziś z M 3 rocznicę ślubu i chciałam coś przygotować.

Buziaki dla wszystkich.