reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Madziu a mozesz powiedziec jaka i jakiej firmy aa no i za ile. Ja teraz mam amice pralko -suszarke i ogolnie nie narzekam ale ma juz swoje latka.Ja już upatrzyłam sobie fajną pralko - suszarkę;-);-);-)
Aaa mnie szlag trafil znalazlam u siebe na włoskach gnidke. Pewnie corka przyniosla robaczki ze szkoly bo ostatnio u nich byly Tyle ze jej sprawadzlam i nie ma nic . Noo ale w przedszkolu tez tak bylo ze ona przynosila a ja mialam.Ale jak pojde jutro do szkoly to zrobie takiego rabanu ze szok. Dzieci dostaly kartki czy wyrazam zgode na sprawdznie glowy. I co minal miesiac a glowy dalej nie mialy sprawdzane bo nie wszytskie dzieci przyniosly spowrotem. W ten sposob to nigdy wszawicy sie nie pozbeda.
No Magdziarko a to pralka franca wcale się zepsula! jak mogla nie?
kasia wszystkiego naj naj naj
Michas już lepiej, ale dalej je jak wróbelek w nocy o 2 dopeiro zjadł 130 (juz lepiej i spal do rana), a dziś zjadł rano o 9 100 ml , spał od 10 do 13 (szok) o 13 zjadł 100 ml i o 15 zjadl 30 ml ... ale kupę juz zorbil ładną i nie plakal, ale lekarza wezwalam bo moj maż ma zapalenie gardla i krtani, kazalam mu isc do lekarza (czytaj: zmusilam wrzaskiem) i oczywiście antybiotyk, a Marysia zakatarzona i zaczyna kaszlec, także puścić ją z tata!!!! Oczywiscie pewnie ją zaraził. A najbardziej mnie wkurza ze dalej pali. Powstrzymałby się przeciez fajki na zapalenie krtanie to morderstwo. oczywiście pali na balkonie, bo ja w domu nie daje i wychodzi w koszulce, to co sie dziwic ze się tak rozchorowal.... a 9 listopda mamy chrzciny u dzidzi jego brata....
kasia wszystkiego naj naj naj
Michas już lepiej, ale dalej je jak wróbelek w nocy o 2 dopeiro zjadł 130 (juz lepiej i spal do rana), a dziś zjadł rano o 9 100 ml , spał od 10 do 13 (szok) o 13 zjadł 100 ml i o 15 zjadl 30 ml ... ale kupę juz zorbil ładną i nie plakal, ale lekarza wezwalam bo moj maż ma zapalenie gardla i krtani, kazalam mu isc do lekarza (czytaj: zmusilam wrzaskiem) i oczywiście antybiotyk, a Marysia zakatarzona i zaczyna kaszlec, także puścić ją z tata!!!! Oczywiscie pewnie ją zaraził. A najbardziej mnie wkurza ze dalej pali. Powstrzymałby się przeciez fajki na zapalenie krtanie to morderstwo. oczywiście pali na balkonie, bo ja w domu nie daje i wychodzi w koszulce, to co sie dziwic ze się tak rozchorowal.... a 9 listopda mamy chrzciny u dzidzi jego brata....
Julia!
Czerwcowa mama'08
U nas jakoś leci, mąż jest w domu więc nie mam czasu napisać
W święto zmarłych znowu tragedia, kuzynki mąż uderzył w drzewo samochodem, ale wyszedł z tego cało więc w chwili kiedy ściągali z drzewa samochód poszedł do domu i powiesił się w łazience- to już drugie takie samobójstwo w naszej małej wiosce w tym roku, jakieś fatum
Zostawił dwóch synów 7 i 10 lat.:-(Rozumiem,że są różne problemy ale żeby od razu targnąć się na swoje życie przecież tak się problemów nie rozwiąże...
Filip ładnie je bo po 180 lub 210 zjadł dziś trochę ziemniaków ze szpinakiem ze słoika,wykluczyliśmy jabłko które go uczulało i nie daje mu zupek wieloskładnikowych,a soczki pije tylko z winogron i owoców leśnych.
Zębów brak dziąsła swędzą na noc podaje mu viburcol, i po piciu smaruje żelem ale i tak się budzi i marudzi, poprzestawiał się i już o pierwszej obudził się na mleko
Kasiu wszystkiego naj:-):-):-):-)
Asiowo jestem w szoku,że chcesz tak szybko następnego dzidziusia
Limba a co to za implant, to coś innego niż spirala?
Co do pralek to ja mam fajną ale już troche latek ma, bardzo dobrze pierze ale marzy mi się jeszcze suszarka bo nie mam gdzie rzeczy powieszać zimową porą ale suszarki są drogie i nie mam jej gdzie wstawić

W święto zmarłych znowu tragedia, kuzynki mąż uderzył w drzewo samochodem, ale wyszedł z tego cało więc w chwili kiedy ściągali z drzewa samochód poszedł do domu i powiesił się w łazience- to już drugie takie samobójstwo w naszej małej wiosce w tym roku, jakieś fatum

Filip ładnie je bo po 180 lub 210 zjadł dziś trochę ziemniaków ze szpinakiem ze słoika,wykluczyliśmy jabłko które go uczulało i nie daje mu zupek wieloskładnikowych,a soczki pije tylko z winogron i owoców leśnych.
Zębów brak dziąsła swędzą na noc podaje mu viburcol, i po piciu smaruje żelem ale i tak się budzi i marudzi, poprzestawiał się i już o pierwszej obudził się na mleko

Kasiu wszystkiego naj:-):-):-):-)
Asiowo jestem w szoku,że chcesz tak szybko następnego dzidziusia

Limba a co to za implant, to coś innego niż spirala?
Co do pralek to ja mam fajną ale już troche latek ma, bardzo dobrze pierze ale marzy mi się jeszcze suszarka bo nie mam gdzie rzeczy powieszać zimową porą ale suszarki są drogie i nie mam jej gdzie wstawić

Madzia ale Antos chyba cały czas tak malo jadł nie? A Michal do tej pory miał porcje 120-180 ml czyli dwa razy większe niż obecnie. Ale najważniejsze ze nie płacze i kupy robi dobre . wysypki tez nie ma. Moze dochodzi do siebie po wczoraj i powolutku będzie jadł więcej... zobaczymy.
na 100 % seler, chociaz z pietruchą tez bym uwazala
najbezpiecznijesze sa dyniowate: dynia, kabaczek, cukinia, patison
potem brokuly, kalarepka, kalafior, ziemniak, groszek, brukselka, buraki
potem marchew (tez się zdażaja uczulenie), kukurydza (zdazaja sie uczulenia)
pietrzuszka, seler, por, kapusta - ostrożnie
najbezpiecznijesze sa dyniowate: dynia, kabaczek, cukinia, patison
potem brokuly, kalarepka, kalafior, ziemniak, groszek, brukselka, buraki
potem marchew (tez się zdażaja uczulenie), kukurydza (zdazaja sie uczulenia)
pietrzuszka, seler, por, kapusta - ostrożnie
reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Głuszku na pewno mały po wczorajszych perypetiach nie je za bardzo ale a jak już dojdzie do siebie to nadrobi.
Julia ta historia to masakra. Człowiek powinien się cieszyć , że wyszedł z poważnego wypadku cało a on po prostu się powiesił. Szok . Chyba że chciał tym autem sięzabić i mu nie wyszło. Tak czy inaczej nie zostawiłabym 2 dzieci z własnej woli.
Julia ta historia to masakra. Człowiek powinien się cieszyć , że wyszedł z poważnego wypadku cało a on po prostu się powiesił. Szok . Chyba że chciał tym autem sięzabić i mu nie wyszło. Tak czy inaczej nie zostawiłabym 2 dzieci z własnej woli.
Podziel się: