reklama
Julia!
Czerwcowa mama'08
tak własnie było, chciał się zabić w wypadku ale mu nie wyszło bo to nie jego czas był na śmierćJulia ta historia to masakra. Człowiek powinien się cieszyć , że wyszedł z poważnego wypadku cało a on po prostu się powiesił. Szok . Chyba że chciał tym autem sięzabić i mu nie wyszło. Tak czy inaczej nie zostawiłabym 2 dzieci z własnej woli.

a mój Filipo to lubi bardziej dania i soki z bobovity, z hippa też troszke jadł,a gerbera to nie chciał

magdalenkakol
Fan(ka)
Musze pralke obejrzec a na głowe kupilam pianke . Jednak znajoma mi przejrzala i nic nie znalaza jednak musialo cos byc bo sa slady po ukaszenioach.Polecam na to cholerstwo w głowie taką ziołową piankę z apteki herbapolu...w tamtym roku sama to przechodziałam i skąd? złapałam u fryzjerki. Szok ? A kiedyś smarowało się głowe takim smierdzącym płynem Dala..coś tam.
Co do pralko - suszarki to Lg podoba mi się za prawie 2000 zł.
Oj nie popisze bo moj syn ma dzisiaj dzien na nie.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
dziewczyny nie wiem, czy dobrze zrobilismy ale wypisalismy Olka z angielskiego. Od kilku dni 15 minut dziennie ja go uczę. Jak przyjdzie mu ochota to w mieście jest tyle szkół że można go zawsze zapisać. Nie chcę żeby się stresował itp. A w zamian skoro ma tyle energii zapisaliśmy go na judo i jest szczęśliwy
Moim zdaniem tak będzie lepie, Olek teraz w takim wieku, że musi sie wyżyc a judo to świetna sprawa

Julia- ale tragedia dla rodziny

My byliśmy dzisiaj na spacerku, pogoda okropna, mzawka, mgła, szaro, buro

No i w końcu dostałam krzesełko!!!!!!!!!!!! a po leżaczek przyjedzie kurier ;-) całe szczęscie...
Mam znowu problem, bo jade do Żagania w piątek a wózek mi się nie zmieści

magdalenkakol
Fan(ka)
Magdziarko a on ten angielski mial po szkole? jezeli tak to dobrze zrobilas. Ja moja corke ze szkolnego angielskiego bym wypisala bo pani ich nie umie nauczyc a do tego zadaje nauke na weekend. W pioatek maja angieelski i pani im mowi ze pon bedzie test .. a Kinga i tak chodzi prywatnuie
reklama
Witajcie Dziewczynki:-)
Kasiu 100 lat!!!!!:-):-):-):-)
Dziękuję za kciuki

Pierwszy dzionek w pracy pozytywnie zaliczony:-) zarówno od strony pracy jak i rodzinki
W pracy dostałam troszku w kość
tyle się zmieniło
ale dzielnie uczyłam się i na szczęście na koniec dnia nie miałam kłopotu z obsługą klienta:-) jeszcze tylko muszę zaliczyć testy
bez nich nie dostanę pełnomocnictw bankowych
M zdał egzamin na 5
Mikoś najedzony,Karol szczęśliwy,obiad na stole i czyściutki dom i czego tu chcieć więcej
Julka ale historia
żal mi tej rodzinki:-(
Magdziarka wredna pralka;-) jak to się mawia "złośliwość rzeczy martwych"
Kasiu 100 lat!!!!!:-):-):-):-)
Dziękuję za kciuki

Pierwszy dzionek w pracy pozytywnie zaliczony:-) zarówno od strony pracy jak i rodzinki

M zdał egzamin na 5

Julka ale historia

Magdziarka wredna pralka;-) jak to się mawia "złośliwość rzeczy martwych"

Podziel się: