reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko dobrze, że się nic nie stało:tak:. Mam nadzieje, że szybko uda mu się do domku wrócić :tak:
Na drodze nigdy nie mozna być pewnym, bo dookoła sami wariaci, a do tego paskudna pogoda... u mnie z okan widac drogę wojewódzką, nidawno remontowana, kilka malutkich zakrętówi tylko deszcz popada i już śmigają karetki :dry:

reklama
Dzięki dziewczyny. Ale i tak się martwię. Mąż jeździ jak wariat , wyprzedza, lawiruje. Zawsze jak jedzie gdzieś to mówię. Kochanie pamiętaj, że jesteś ojcem. Jak będziesz chciał poszalec to o tym pomyśl...

Magdziarko tez mowie tak swojemu ale to nie dziala Ostatnio jak dostal mandacik i punkty to juz troszke sie opanowal jest kierowca wiec nie moze ich miec za duzo.

Krzysiek nie dostaje mandatów, bo jeździ na radiu Cb.

Antek strasznie niespokojny. Normalnie nie mógł zasnąć. Jak nie on. Szok. Widać , że zęby mu dokuczają. Strasznie się denerwuje i kręci itp. Więc go dzisiaj uspałam po raz pierwszy bujałam go do snu.Patrzyłam na zegarek i wystarczyły mu 3 minuty, żeby odleciec

Magdziarko ja już przeczytałam o tym wazonie to ciarki mi przeszły :baffled: dobrze że nic poważnego się nie stało!!! Trzymam kciuki żeby szybciutko wrócił do domu :tak:

My też byliśmy dzisiaj na spacerku, zimno, ale bez śniegu- u Was ładne widoczki;-)
Bartek chyba już zasnął- bo go nie słyszę, Ł oczywiscie ogląda mecz,a ja mam chilę dla cioteczek :tak:

A ja oglądam pokazy Olka w sztuczkach magicznych skubany dużo się nauczył. Oglądał płyty DvD z zestawu Małego Magika i ćwiczył i prosze jakie efekty a dzisiaj po tym pokazie w domu kultury to dostał niezłego przyspieszenia i już chce się zapisać do klubu małego iluzjonisty

Magdziarko współczuję wypadku, ale najważniejsze, że mężowi nic się nie stało. Oby szybko wrocił do domku.
Super macie, ze organizowane są jakieś zajęcia. u nas w domu kultury to tylko rysunki dla dzieci nic poza tym.

reklama
Magdziarko kochana, najważniejsze, że nic mu się nie stało.
U mnie też ulice zasypane śniegiem, kurcze jutro o 6 jedziemy do Bielska... a tu taka pogoda

Nadia już spi , mąż mnie woła na filmik ;-)
Dobrej i spokojnej nocki.

Do góry