reklama
A Antoś nie bardzo lubi jak się kicha...też mu się wtedy na twarzy pojawia podkówka. Inne dźwięki w zasadzie go nie przerażają.
Dziewczyny jak ja sobie pomyślałam, że niektóre z Was mają takie kłopoty z maluszkami to teraz wiem , co to znaczy. Antoś dzisiaj jest okropny - przez te zęby złości się niemiłosiernie, odmawia jedzenia i chce na rączki i masować dziąsła. Jak ja bym tak musiała codziennie być nim zaabsorbowana na 100% to bym wymiękła.....
Tak więc ukłon.
Dziewczyny jak ja sobie pomyślałam, że niektóre z Was mają takie kłopoty z maluszkami to teraz wiem , co to znaczy. Antoś dzisiaj jest okropny - przez te zęby złości się niemiłosiernie, odmawia jedzenia i chce na rączki i masować dziąsła. Jak ja bym tak musiała codziennie być nim zaabsorbowana na 100% to bym wymiękła.....
Tak więc ukłon.
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Kochane witajcie!
Trochę mnie nie było na BB ale teściowa jest w złym stanie i nawet M zjechał z roboty. Dwa miesiące temu teściowa złamała nogę, nie chciała się jej zrastać i ogólnie żle się czuła. Gdy pojechali tydzień temu na żściągnięcie gipsu zasłabła po badaniach zostawili ją na badaniach bo okazało się że skrzepy poszły na płuca. Jakby tego było mało po kompleksowych badaniach diagnoza rak nerki z przeżutami
...dają jej pół roku życia:-( Mój M załamany a ja nawet nie mogę mu pomóc mogę tylko być przy nim
Maciuś znowu chory lekarka dała zyrtex i zobaczymy czy będzie poprawa bo ja też podejrzewam że to na tle alergicznym
Wybaczcie że Was nie doczytam ale chwilowo brak czasu.
Pozdrawiam!!!
Trochę mnie nie było na BB ale teściowa jest w złym stanie i nawet M zjechał z roboty. Dwa miesiące temu teściowa złamała nogę, nie chciała się jej zrastać i ogólnie żle się czuła. Gdy pojechali tydzień temu na żściągnięcie gipsu zasłabła po badaniach zostawili ją na badaniach bo okazało się że skrzepy poszły na płuca. Jakby tego było mało po kompleksowych badaniach diagnoza rak nerki z przeżutami

Maciuś znowu chory lekarka dała zyrtex i zobaczymy czy będzie poprawa bo ja też podejrzewam że to na tle alergicznym
Wybaczcie że Was nie doczytam ale chwilowo brak czasu.
Pozdrawiam!!!
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Aniknulka dzięki!!
Zuskus to bardzo przykra wiadomosc... przykro mi z tego powodu, biedny Twój M...
Zuskus to bardzo przykra wiadomosc... przykro mi z tego powodu, biedny Twój M...

Zuza trzymajcie się.
pamiętacie jak wiozłam mamę na badania. Markery wyszły w porzadeczku. Kamień z serca!
Dziewczyny wyłowiłam z bb kilka notatek o funkcjach na forum. Tak gdybyście chciały coś sobie zmienić itp. Pewnie wszystko już wiecie ale tak sobie
pamiętacie jak wiozłam mamę na badania. Markery wyszły w porzadeczku. Kamień z serca!
Dziewczyny wyłowiłam z bb kilka notatek o funkcjach na forum. Tak gdybyście chciały coś sobie zmienić itp. Pewnie wszystko już wiecie ale tak sobie
u góry w menu jest kalendarz, jak się w panelu użytkownika, w profilu poda swoją datę urodzin i zaznaczy żeby pokazywało innym użytkonikom to w kalendarzu pojawi się odpowiedni wpis
Twoje wątki Jeśli chcesz mieć dostęp do watków, w których bierzesz udział, wejdź do Panelu użytkownika (lewa strona menu na górze).
W szybkim menu w edycji opcji na dole znajdziesz Domyślny tryb powiadamiania o postach. Jeżeli założysz wątek na forum albo napiszesz post w wątku innego użytkownika możesz automatycznie dodać go do listy śledzonych wątków.
Równiez w edycji opcji możesz ustawić w Interfejsie edytora postów tryb zaawansowany. Dzięki temu pojawi się wiecej emotikonów itp
Coś nowego dla tego forum:
w Panelu użytkownika w różne (kolumna z prawej strony) w
przyjaciele/lista ignorowanych można sobie ustawić listę przyjaciół (trzeba poprawnie wpisać nicki),
można też klikając na nick wybranej osoby zaznaczyć dodaj do przyjaciół
jak to już sie zrobi to potem np. rozwijając :
szybkie menu na samym dole mamy kto jest online
lub patrząc na stronie głównej forum na sam dół przy przyjaciołach będziemy mieli krzyżyki,
można też w Panelu użytkownika, edycja opcji ustawić że prywatne wiadomości będą przesyłane tylko od znajomych (znaczy od osób na liście) inni nie będą mogli tego robić,
na razie innych korzyści z posiadania takiej listy nie zauważyłam
Zuzkus bardzo współczuję z powodu teściowej
A ja pożyczyłam laptopa od mamy i popijam karmi :-) m lula małego no totalna odmiana ale jest super ;-) zaraz wezmę prysznic i dalej będę buszować po necie
Ja na katarek daję małemu Infacol lub Marimer w ampułkach

A ja pożyczyłam laptopa od mamy i popijam karmi :-) m lula małego no totalna odmiana ale jest super ;-) zaraz wezmę prysznic i dalej będę buszować po necie

Ja na katarek daję małemu Infacol lub Marimer w ampułkach
Zuzkus, trzymajcie się ciepło....
Stasiowi raczej nie przeszkadzają hałasy. Jest zaabsorbowany i się ciekawie rozgląda. W ogóle ostatnio straszny z niego chichot. Co się na niego spojrzę, to uśmiech od ucha do ucha.:-)
Stasiowi raczej nie przeszkadzają hałasy. Jest zaabsorbowany i się ciekawie rozgląda. W ogóle ostatnio straszny z niego chichot. Co się na niego spojrzę, to uśmiech od ucha do ucha.:-)
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
No Stasio mnie rozwalił!!!(na zamkniętym) Ale z niego mały agent ;-) 

Podziel się: