reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam
Matko kochana jaka zimnica brrr - wrócilam z pogrzebu i tak strasznie zmarzłam, że nie macie pojecia, nóg nie czulam chyba z godzinkę po przyjściu z dworu...
Nadusia dzisiaj bardzo spokojna- w zasadzie ładnie spi co 2 h
Babcia wzięła Fabiana, przyszedł mąz na chwilkę podać mi dokument, powiedział, ze jeszcze dzisiaj wpadnie do Nadii
A ja cały czas trzęsę się - chyba sobie zrobię herbatki z prądem ....:tak:

reklama
Tak Tak to jest pani Procesor ;-) Wszechwiedzący Moderator :tak:

A u mnie zonk, Bart nie spał od 15-stej, przed 19-stą wrócił Ł i mówię pobaw się z nim, ja pocwiczę, bo przed 20-stą trzeba go wykąpac, skończyłam wchodzę do niech a oni co? ZGADNIJCIE :rofl2: ŚPIĄ!!!!!!!!!:crazy::szok::szok::wściekła/y: no i teraz jak wstanie Bart to będzie mi wariował do północy.... zaraz miałam go kąpac, a oni smacznie śpią! I weżź tu zostaw na chwilę facetów :baffled: ehhh no i co mam zrobic, obudzic go?:confused::sorry2:

Tak Tak to jest pani Procesor ;-) Wszechwiedzący Moderator :tak:

A u mnie zonk, Bart nie spał od 15-stej, przed 19-stą wrócił Ł i mówię pobaw się z nim, ja pocwiczę, bo przed 20-stą trzeba go wykąpac, skończyłam wchodzę do niech a oni co? ZGADNIJCIE :rofl2: ŚPIĄ!!!!!!!!!:crazy::szok::szok::wściekła/y: no i teraz jak wstanie Bart to będzie mi wariował do północy.... zaraz miałam go kąpac, a oni smacznie śpią! I weżź tu zostaw na chwilę facetów :baffled: ehhh no i co mam zrobic, obudzic go?:confused::sorry2:

Oj tak tak Madzia zna odpowiedź na każde pytanie :-)

Takie to są te chłopy. Młody już śpi, starszy miał iść spać, a ogląda kabarety. Ciekawe ile młody pośpi. Arturo zapomiał o jednej drzemce. Żeby mu się zaraz nie przypomiało:szok:

Magda to wie gdzie szukać wszystkiego. Ja czasami nie zdążę w google wpisać a Magda już znajdzie i wklei;-)

Widzę, że króluje temat prywatnych złobków. Kurczę ale kaski to sobie ladnie to sobie ładnie wołają:szok: 1300 to więcej niz opiekunka u nas. No ale my na pipidówce mieszkamy. A 1300 to ludzie tutaj by chcieli zarabiać:szok: Ja też jakoś nie jestem przekonana do zostawienia komuś obcemu Kuby. Ale na żłobek też nie mam co liczyć. Tak więc w razie potrzeby nie będę chyba miała wyjścia. ale nic narazie nie zamartwiam sie:tak:
Kuba śpi na szczęście ale znów daje czadu. Zaraz pogonię Kacpra i luzik.
Milego wieczoru

DAruunia to Ci panowie numer wywinęli:szok: Budzić - nie budzićoto jest pytanie?
Ja chyba bym obudziła

Daruunia
A jak Bartuś śpi? Krótkie drzemki czy długie? Moja Ola czasami też dłużej przyśnie, to ją budzę na kąpiel, bo potem biedulka miałaby wszystko poprzekręcane...:zawstydzona/y: Ma rytuał wieczorny...a tak, wykapie, nakarmię i dalej śpi :-D

Daruunia ja też się dowiedziałam że Ola spała ponad 3 godziny :szok: a mój spał razem z nią , tylko że on krócej a teraz mała śpi od 18,30 :szok:ciekawe co będzie w nocy

reklama
Mojemu Arturo zrobiła się ranka na szyi. Smaruję linomagiem, bepehantenem, maścią witaminową i co trochę się podgoi to się odnawia. Brzydko to wygląda. Może znacie jakiś dobry specyfik, który mogłabym zastosować.

Do góry